in

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αυτός είναι ο 14χρονος που δολοφόνησε τον φίλο του Τάσο! (photos)

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο 14χρονος δράστης που μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Το αγόρι που αφαίρεσε την ζωή του 14χρονου Τάσου επειδή τον κορόιδευε έχει γίνει ο πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να πιστέψου ότι ένας 14χρονος έσφαξε με χτύπημα στην καρωτίδα τον συνομήλικο φίλο του, Τάσο, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Γέφυρα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση για το μοιραίο βράδυ ο 14χρονος δράστης είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ότι αυτό που προκάλεσε την ακραία αντίδρασή του ήταν ο καβγάς με το θύμα για τα τρακτέρ των γονιών τους. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος Τάσος του είπε κάποια στιγμή και ενώ γυρνούσαν από το αναψυκτήριο στο οποίο ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ ότι «εσένα ο δικός σου μπαμπάς δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο τρακτέρ». Με «τσίγκλαγε» συνεχώς είπε στους αστυνομικούς ο 14χρονος δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς του δράστη δεν είχαν ποτέ λάβει παράπονα για συμπεριφορές σε βάρος του παιδιού τους. Ο 14χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του το βράδυ της Κυριακής στους αστυνομικους που από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει το βλέμμα τους στο φιλικό περιβάλλον του άτυχου Τάσου καθώς είχαν χαρακτηρίσει το έγκλημα ως «ερασιτεχνικό». Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία φαίνεται ότι τόσο το πεταμένο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος όσο και το ξένο γενετικό υλικό στα νύχια του άτυχου 14χρονου, ήταν τα στοιχεία που «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον δράστη. Όπως φέρεται να είπε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, το θύμα σε όλη τη διαδρομή του μιλούσε προσβλητικά και με βαρύς χαρακτηρισμούς. Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του, ο 14χρονος δράστης ζήτησε να στον άτυχο Τάσο να περιμένει. Στη συνεχεια μπήκε στο σπίτι του, πήγε στο υπόγειο και πήρε ένα μαχαίρι με το οποίο κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα στο λαιμό του θύματος.

Δείτε φωτογραφίες

fonias_tasou 95bd8b942c1ac09bc5b3fcccccb0c356 999a93d147a3132ab04568e4b99d8050 f517b09412b791dafd61544d46321af7

Μαχητικό αεροσκάφος MiG πετάγεται από τη θάλασσα – Πραγματικό βίντεο και εικόνες

Υποτροπίασε η υγεία της Μίνας Αρναούτη και κινδυνεύει η ζωή της! Η ανακοίνωση του δικηγόρου…