in

Γκουρού Ομορφιάς Τρίβει Ωμό Σκόρδο κάτω από τα Χείλη της. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Οι ωφέλειες του σκόρδου είναι πολλές και ευεργετικές, μεταξύ των οποίων η ανακούφιση του πονόλαιμου και δρα ως φυσικό αντιβιωτικό, αλλά τι θα λέγατε να το κάνετε εντριβή στο πρόσωπό σας;

Μία δημοφιλής vlogger σε θέματα ομορφιάς ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το σκόρδο ως θαυματουργή θεραπεία για τα σπυράκια και παροτρύνει τους ακόλουθούς της να κάνουν το ίδιο.

Σε μια επίδειξη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η Farah δείχνει πως ακριβώς πρέπει να κόβεται το σκόρδο για να βγει ο χυμός του, και το κάνει εντριβή πάνω σε σπυράκια.

gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-1 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-2 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-3 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-4

Η δημοφιλής vlogger, που έχει πάνω ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και κοντά ένα εκατομμύριο συνδρομές στο YouTube, αφού τρίβει σκόρδο πάνω στο σπυράκι, πηγαίνει για ύπνο, και το επόμενο πρωινό το σπυράκι έχει εξαφανιστεί!

“Τρίψτε σκόρδο σε οποιαδήποτε σπυράκια έχετε. Αν έχει πύον, όπως το δικό μου, θα εξαφανιστεί αμέσως και δεν θα εμφανιστεί ξανά,” γράφει στη λεζάντα του βίντεο.

“Αν έχετε ένα μεγαλύτερο σπυράκι κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, τρίψτε το σκόρδο και αφήστε το όλο το βράδυ. Όταν ξυπνήσετε θα έχει εξαφανιστεί!”

gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-5 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-6 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-7 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-8

Ωστόσο, προειδοποιεί όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, πρώτα να κάνουν μια δοκιμή, προσθέτοντας: “Αν ξεκινήσει να τσούζει ή νιώθετε δυσαρέσκεια, ξεπλύντε αμέσως”.

Κάποιοι σχολίασαν ότι το θα το δοκιμάσουν, ενώ άλλοι είναι αντίθετοι με την εφαρμογή του.

Κάποιος χρήστης έγραψε: “Το δοκίμασα χθες βράδυ. Όντως καίει λίγο, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα.”

Και ενώ το σκόρδο είναι γνωστό ότι έχει πολλές ωφέλειες για την υγεία, ο δερματολόγος Δρ.Craig Austin, δήλωσε στη Daily Mail Online ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι μέθοδοι αντιμετώπισης της ακμής, χωρίς την απαίσια μυρωδιά του σκόρδου.

gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-9 gkourou-omorfias-trivei-skordo-kato-xeili-tis-apotelesma-katapliktiko-10

“Το σκόρδο κάνει καλό στην υγεία μας και έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αποδεδειγμένα αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, όταν εφαρμόζεται τοπικά ή λαμβάνεται σε χάπι, αν και με το χάπι, θα αργήσουν να φανούν βελτιώσεις στην επιδερμίδα,” εξηγεί ο δερματολόγος.

“Πιστεύω ότι για μικρά ξεσπάσματα με σπυράκια, το σκόρδο είτε όταν καταναλώνεται είτε όταν εφαρμόζεται τοπικά μπορεί να είναι ευεργετικό, αλλά δε πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά σε άτομο με ακμή.”

Προσθέτει: “Προτιμώ τα σπιτικά γιατροσόφια όποτε είναι δυνατόν, ωστόσο για την ακμή, πιστεύω ότι η εφαρμογή με γλυκολικό και σαλικυλικό θα ήταν καλύτερη θεραπεία για τέτοιες περιπτώσεις. “

dailymail.co.uk

Αυτές είναι οι ανέκδοτες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το αρχείο του Κλεισθένη [Εικόνες]

Ξεκίνησε με Παγωτά-Σάντουιτς ως βάση, αλλά το επόμενο βήμα μας Ξελίγωσε…και όλο αυτό μόνο σε 5 λεπτά!!!