in

Γλυκιά νοστιμιά σε 5 λεπτά – Ήλιος σφολιάτας και μερέντα!

Πεντανόστιμο και πολύ γρήγορο!

Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας έτοιμη
  • 1 φλυτζάνι Nutella
  • γάλα
  • άχνη ζάχαρη για γεύση

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 º.
  2. Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετήστε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, αλείψτε με Nutella, αφήνοντας μισό εκατοστό ελεύθερο, γύρω από την άκρη.
  3. Τοποθετήστε το δεύτερο φύλλο
    στην κορυφή.
  4. Βάλτε ένα ποτήρι στη μέση και πιέστε ελαφρά.
  5. Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός μαχαιριού, Χωρίζουμε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα μέρη. Συνεχίστε να χωρίζετε την ζυμη στα 8 και μετα στα 16 , μέχρι να πάρετε όσες ακτίνες θέλετε.
  6. Κρατήστε την άκρη του κάθε κομματιού και περιστρέψτε τρεις φορές. Αλείψτε το πάνω μέρος με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
  7. Ψήστε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

sfoliatamerenta

Αφαιρέστε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, αφαιρέστε την λαδόκολλα και το μεταφέρουμε σε ένα δίσκο.
Ετοιμο για σερβίρισμα!

σφολιατα

Αφαιρέστε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, αφαιρέστε την λαδόκολλα και το μεταφέρουμε σ΄ένα δίσκο.Έτοιμο για σερβίρισμα!

Πηγή

Καταπολεμήστε τις ασθένειες και κάντε το σώμα σας ΠΙΟ αλκαλικό με ΑΥΤΕΣ τις 10 θαυματουργές τροφές!

Έξι παράξενα πράγματα που συνέβησαν μετά από εγχειρήσεις