in

Γυναίκα ρίχνει ύποπτο Δέμα μέσα σε Κάδο και αρχίζει να Τρέχει. Προσέξτε τώρα τον Τρόμο στα Μάτια τον Περαστικών! [Βίντεο]

Είναι δύσκολο να φανταστούμε την απόγνωση μία νεαρής μητέρας όταν ένιωσε αδύναμη να μεγαλώσει το ίδιο της το παιδί, αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να νιώθει αυτή την απόγνωση και να μην έχει κάπου να το φροντίσουν, με αποτέλεσμα να καταλήγει να το εγκαταλείπει, λόγω το ότι η διαδικασία της υιοθεσίας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δύο Ρώσοι αστέρες με το όνομα «Rekamakafao» αποφάσισαν να ρίξουν φως στο πρόβλημα ατό με ένα προκλητικό κοινωνικό πείραμα. “Εστησαν σενάρια στο κέντρο της Μόσχας κατά τα οποία φαινόταν πως μία νεαρή γυναίκα εγκαταλείπει το νεογέννητο μωρό της, προσέχοντας να μην την κοιτάζει κανείς.

Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου:


Παρόλο που δεν είναι κάτι συνηθισμένο στις δυτικές χώρες, τέτοια σενάρια συμβαίνουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Η απάντηση σε αυτό το κοινωνικό πρόβλημα δεν είναι άλλη από την μόρφωση, την πρόσβαση στο σύστημα υγείας και ένα σωστό δίκτυο κοινωνικής ασφάλειας.

Ελπίζουμε αυτό το βίντεο θα ξεκινήσει τον διάλογο στην Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο για το πώς θα πρέπει να υποστηρίζονται οι γονείς στο έργο τους.

Εσείς τι άποψη έχετε πάνω στο θέμα;

Πηγή: fanpage

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου»

Η συγκινητική ομοιότητα του 17χρονου γιου του Σουμάχερ με τον πατέρα του – Δείτε τον πρώτη φορά!