in

Δείτε έναν απλό τρόπο για να κερδίζετε στο στοίχημα

Αυτή η μέθοδος ποδοσφαιρικών στοιχημάτων είναι δοκιμασμένη, με θετικά αποτελέσμτα, ονομάζεται μέθοδος LAKU-X. Είναι μια μέθοδος η οποία βασίζεται στην σταθερή ισοπαλία μιας ομάδας που βρίσκεται το μέσο του βαθμολογικού πίνακα του οποιουδήποτε πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο.

Είναι πολύ εύκολο να αρχίσει κανείς, όμως πρώτα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο ίντερνετ γιατί ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει όλα τα παιχνίδια μονά, για να κάνετε εγγραφήκάντε κλικ  εδώ  !!!

Πρώτα απ’όλα επιλέξτε μια ομάδα που να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της οποίας η απόδοση είναι γύρω στο 3,00. Για παράδειγμα εγώ έχω επιλέξει την ΝΙΜ από την 2η κατηγορία της Γαλλίας όπου οι ομάδες φέρνουν Χ με το τσουβάλι.

Πρέπει να στοιχηματίζω σε κάθε αγωνιστική στην ισοπαλία της ομάδας που έχω επιλέξει ξεκινώντας από ένα ελάχιστο ποσό των 3,00€. Για παράδειγμα ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΙΜ  Χ παίζω 3,00€ με πιθανή νίκη 9,00€ (απόδοση 3,00).

Αν στον αγώνα η ομάδα που έχουμε επιλέξει δεν φέρει ισοπαλία δεν υπάρχι λόγος ανησυχίας, την επόμενη αγωνιστική θα πρέπει να ξαναστοιχηματίσουμε πάλι στην ισοπαλία της αλλά τα διπλάσια χρήματα, δηλαδή 6,00€.

Παράδειγμα ΝΙΜ ΚΛΕΡΜΟΝ Χ στοιχματίζουμε 6,00€ με πιθανή νίκη 18,00€ (απόδοση 3,00).
Επιτέλους η ΝΙΜ φέρνει ισοπαλία !!! Κάνοντας δυο υπολογισμους, έχουμε ξοδεψει 9,00€ και συνολικά έχουμε κερδίσει 18,00€. Άρα ΚΕΡΔΟΣ 9,00€ !!!

Πρέπει πάντα να στοιχηματίζετε στην ισοπαλία διπλασιάζοντας το ποσό που στοιχηματίζετε, έτσι θα έχετε πάντα κέρδος. Όταν η ομάδα έρχετε ισόπαλη θα πρέπει να ξεκινάτε από την αρχή ξεκινώντας πάλι με 3,00€.

Τα στοιχήματα είναι ανάλογα, αν ξεκινήσετε με 10€ θα έχετε φυσικά μεγαλύτερο κέρδος. Είναι σημαντικό να κάνετε σωστούς λογαριασμούς και να είστε σίγουροι για το επικερδές αποτέλεσμα. Μια ομάδα που βρισκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα φέρνει ισόπαλα αποτελέσματα 7-8 φορές το χρόνο, ισως και παραπάνω.

Πάντα μου άρεσε αυτή η μέθοδος και επιτέλους είδα να μπαίνουν κάποια κέρδη στην τσέπη μου…Καλή επιτυχία και καλό στοίχημα!  Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει σε ποια εταιρία να κάνετε εγγραφή κάντε κλικ εδώ

Προσοχή: Να ξέρετε πως πάντα υπάρχει ρίσκος και δεν το έχουμε δεδομένο πως οι ομάδες κάποια στιγμή θα φέρουν Χ. Μιλάμε πάντα βάσει στατιστικών.

ΑΓΡΙΑ Καταδίωξη της ασφάλειας για την ΣΥΛΛΗΨΗ του Στέφανου Χίου

Ένας καθηγητής εμφανίστηκε στην τάξη του με ένα μεγάλο χάρτινο κουτί…