in

Δείτε γιατί το να πίνετε παγωμένο νερό δεν είναι υγιές!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το πόσιμο κρύο νερό μπορεί να είναι καλό για την καύση θερμίδων, αλλά διαφωνούμε με αυτό, επειδή το κρύο νερό καθιστά πιο δύσκολο για το πεπτικό σύστημα να λειτουργήσει σωστά. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάψετε θερμίδες.

Πόσιμα κρύα ποτά μετά ή κατά τη διάρκεια ενός γεύματος μπορεί να επιβραδύνουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού του σώματός σας. Επιπλέον, όταν πίνετε κρύα ποτά, το σώμα σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ενέργεια για να ζεσταθεί το υγρό μέσα στο σώμα σας, η οποία, στην πραγματικότητα, είναι η ενέργεια που απαιτείται για τη σωστή πέψη.

Τι συμβαίνει όταν πίνετε κρύο νερό
Τα κρύα ροφήματα συστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία σας, επιβραδύνουν την πέψη και εμποδίζουν την ενυδάτωση του σώματός σας.

Αντί να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από το φαγητό, το σώμα σας εργάζεται για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Αυτό οδηγεί σε απώλεια νερού.

Το κρύο νερό μετά από ένα γεύμα δημιουργεί περίσσεια βλέννα στο σώμα που μπορεί να αποδυναμώσει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος σας και να σας κάνει επιρρεπείς σε κρυολογήματα και ασθένειες.

Αν τρώτε πίνοντας κρύα ροφήματα ή αμέσως μετά, η θερμοκρασία του νερού στερεοποιεί τα λίπη από τα τρόφιμα που έχετε μόλις φάει, καθιστώντας έτσι δύσκολο να αφομοιώσει τα περιττά λίπη από το σώμα μας.

Γιατί πρέπει να πίνετε ζεστό νερό;

Τα τρόφιμα διασπόνται πιο εύκολα Ταχύτερη και σωστή ενυδάτωση του σώματος Διεγείpει τα φυσικά πεπτικά ένζυμα και βελτιώνει την πέψη Διατηρεί την τακτική κίνηση του εντέρου (για παράδειγμα, ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί) Ενισχύει τη φυσική αποτοξίνωση του σώματος μέσω του δέρματος, των νεφρών, του λεμφικού συστήματος και καθαρίζει το αίμα.

Αν αρχίσετε να πίνετε ζεστό νερό τακτικά, θα παρατηρήσετε την τεράστια βελτίωση των πεπτικών λειτουργιών και τη συνολική ευημερία. Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν μείωση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα.

Πηγή

12 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε την κατάθλιψη…

Παίρνει ΕΝΑ κομμάτι ΚΡΕΑΣ και το Αλείφει με Μαγειρική σόδα! Ο Λόγος; ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ! [video]