in

Δείτε πού βοηθάει το μάσημα της τσίχλας

Δείτε 5 περιπτώσεις για τις οποίες πρέπει να μασάτε πού και πού μία τσίχλα:

Βοηθάει στο αδυνάτισμα: Αν έχετε μπει σε δίαιτα και προσπαθείτε απεγνωσμένα να αντισταθείτε σε κάθε λιχουδιά που περνάει από μπροστά σας, η τσίχλα θα σας σώσει. Έχετε πάντα ένα πακετάκι στην τσάντα σας και όταν έρθει η ώρα, ανοίξτε το. Αν αισθάνεστε πως θέλετε να μασήσετε κάτι επειγόντως, προτιμήστε μία τσίχλα παρά μία… σοκολάτα.

Διώχνει το άγχος: Ένα κόλπο που συστήνεται στους μαθητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Το μάσημα της τσίχλας μπορεί να σας χαλαρώσει και να διώξει το στρες πολύ γρήγορα. Μην ξεχνάτε, πως βοηθάει και στη συγκέντρωση. Ετοιμάζετε ένα καινούριο project; Τις τσίχλες σας μην ξεχάσετε!

Βοηθάει στην πέψη: Ειδικά το Σαββατοκύριακο, οι περισσότεροι πέφτουν με τα μούτρα στο… φαγητό. Αν, λοιπόν, αισθάνεστε πως για ακόμη μία φορά το παρακάνατε με τη μερίδα σας, μασήστε μία τσίχλα. Και όμως μπορεί να προλάβει την παλινδρόμηση τους οξέος από το στομάχι μέχρι πίσω στο λαιμό και να ενισχύσει την κινητικότητα του εντέρου σας.

Καθαρίζει την αναπνοή: Εντάξει η ιδιότητα της αυτή είναι πασίγνωστη, αλλά δε γινόταν να μην αναφερθεί. Οπότε, αν έχετε κάποιο ραντεβουδάκι ή ένα σημαντικό meeting μην ξεχάσετε να δροσίσετε την αναπνοή σας. Το σάλιο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και θα διώξει στο πι και φι τα υπολείμματα των τροφών από τη στοματική σας κοιλότητα.

Προστατεύει τα δόντια: Οι τσίχλες χωρίς ζάχαρη χαρακτηρίζονται θαυματουργές για το σμάλτο των δοντιών σας. Το σάλιο ξεπλένει την περιοχή του στόματος και αποτρέπει τη φθορά των δοντιών.

Πηγή

Έβαλε σε παγοθήκη ξύδι και λεμόνι και το αποτέλεσμα ήταν…ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!

Εναλλακτικές θεραπείες για τον υποθυρεοειδισμό