in

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αμερικάνοι στη Ρόδο. Πήγαν σε εστιατόριο να φάνε και…

Το ζευγάρι μπήκε στο εστιατόριο της μεσαιωνικής πόλης και κάθισε σε ένα από τα τραπέζια – Κάπου εκεί έφτασε ένας από τους υπαλλήλους…

Στην υπόθεση πρωταγωνιστεί ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών που ήρθε το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο Carnival vista. Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι για ένα γεύμα σε εστιατόριο της Μεσαιωνικής πόλης που περιλάμβανε ψάρι, σαλάτα, μπύρα και κόκα κόλα πλήρωσαν 300 ευρώ.

Οι τουρίστες ενημέρωσαν για την περιπέτειά τους, τους υπεύθυνους του κρουαζιεροπλοίου και εκείνοι με τη σειρά τους τον πράκτορα της εταιρίας Τσαμπίκο Χατζημιχάλη, από τον οποίο ζήτησαν να δημοσιοποιήσει το θέμα ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα κατέθεσε και το παράπονο που έκαναν εγγράφως οι τουρίστες ώστε να λάβουν γνώση για το περιστατικό και να πράξουν τα δέοντα με σκοπό να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Την ίδια στιγμή ο κ. Χατζημιχάλης απαντώντας στον Αμερικανό τουρίστα τον διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει σχετικά κάθε αρμόδια αρχή εκφράζοντας φυσικά τη λύπη του για ότι συνέβη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και με όσα περιέγραψε ο επιβάτης του κρουαζιεροπλοίου, εκείνη τη μέρα επισκέφθηκαν τη Μεσαιωνική πόλη και αποφάσισαν να γευματίσουν σε εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία Εβραίων μαρτύρων.

Μπαίνοντας όμως στο εστιατόριο οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους πρότειναν άλλο μενού αντί για το πιάτο ημέρας που υπήρχε στην πινακίδα. Όπως υποστηρίζουν όμως, δεν τους ενημέρωσαν για την τιμή. Σκέφτηκαν ότι το κόστος θα ήταν πάνω κάτω το ίδιο με το μενού της πινακίδας και δέχτηκαν. Όταν όμως είδαν τον λογαριασμό το μετάνιωσαν…

Οι Αμερικάνοι όπως ήταν φυσικό σχημάτισαν πολύ άσχημη εντύπωση για τη Ρόδο, και μετέφεραν την… εμπειρία τους και σε πολλούς γνωστούς τους επίσης επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου.

ΑΥΤΟ είναι το σημείο που βρέθηκαν νεκροί πατέρας και κόρη από την Ηλεία [photos]

Για να μην σας δουλεύουν! Γιατί είναι φθηνά τα χαλιά στα πανηγύρια – Δείτε το ελάττωμα που έχουν… [photo]