in

Δεν το Χωράει ο Ανθρώπος Νους: Γρονθοκόπησε την νεογέννητη Koρούλα του μέχρι Θανάτου για τον ΠΙΟ ασήμαντο λόγο

Ένας 21χρονος άντρας από το Minneapolis κατηγορείται για φόνο μετά την παραδοχή του ότι χτύπησε την κόρη του 22 φορές με κλειστή γροθιά επειδή έκανε θόρυβο. Ο Cory Morris συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ αφότου κάλεσε την άμεση δράση και παραδέχτηκε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 4 μηνών κόρη του, Emersyn Morris.

Όταν η αστυνομία και οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του Morris, βρήκαν τον νεαρό πατέρα με αίμα στα χέρια και κηλίδες αίματος στην μπλούζα του, σύμφωνα με τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το έγγραφο, υπήρχε αίμα και στον τοίχο και το πάτωμα κοντά στην αλλαξιέρα. Η Emersyn Morris βρέθηκε αναίσθητη πάνω στην αλλαξιέρα στο παιδικό δωμάτιο. Οι διασώστες έκαναν στο μωρό τεχνητή αναπνοή και μετά την μετέφεραν στο Hennepin County Medical Center, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή λόγω αμβλέως τραυματισμού.

Το νοσοκομείο παρατήρησε ότι το πρόσωπο και το στήθος του μωρού ήταν σοβαρά μελανιασμένο και πρησμένο. Ο Cory Morris είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι πρόσεχε την κόρη του ενώ η κοπέλα του, η μητέρα της Emersyn, βρισκόταν στην δουλειά. Σύμφωνα με το προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, δουλεύει σαν προσωπική βοηθός.

Ο Morris είπε ότι έβλεπε τηλεόραση όταν η 4 μηνών κόρη του άρχισε να κάνει ήχους μωρού. Την πήρε από την κούνια, την πήγε στο δωμάτιο της και την έβαλε πάνω στην αλλαξιέρα.

To μωρό συνέχισε τους ήχους και έτσι ο Morris την χτύπησε στο πρόσωπο 15 φορές με κλειστή γροθιά και άλλες 7 φορές στο στήθoς για να “την κάνει να σωπάσει”, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κομητείας Hennepin, Mike Freeman. Ο Morris επίσης πίεσε το στήθoς του μωρού με τα χέρια του.

Η κοπέλα του Morris, Jennifer Anderson, είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να καλέσει το αγόρι της κατά την διάρκεια της μέρας, αλλά δεν πήρε απάντηση. Όταν τελικά τον βρήκε στις 4:45 το απόγευμα, o Morris της είπε ότι θα πήγαινε στην φυλακή επειδή είχε κάνει κάτι στο μωρό τους.

Την Δευτέρα, η Anderson δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην Emersyn στην σελίδα της στο Facebook, γράφοντας ότι η καρδιά της είχε συντριβεί από τότε που έχασε “το πιο γλυκό κορίτσι που έχει δει ο κόσμος.”

Η μητέρα του Cory Morris έσπασε την σιωπή της την Τρίτη, λέγοντας ότι ο γιος της υπέφερε από άγχος και κατάθλιψη, αλλά ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν ένιωσε ότι εκείνος θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για το παιδί, μόνο για τον εαυτό του. Το Minneapolis Star Tribune ανέφερε ότι ο Morris είπε στην αστυνομία μετά την σύλληψη του ότι είναι σχιζοφρενής και ακούει φωνές.

Οι συγγενείς του είχαν αναζητήσει εναλλακτικές για ψυχιατρική θεραπεία για τον Morris και η κοπέλα του τον πήγε να δει έναν γιατρό την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το KSTP. Η Jennifer Anderson είπε στους ερευνητές ότι ο φίλος της πάθαινε μεγάλες αλλαγές διάθεσης και ότι την έχει πιάσει βίαια και της έχει πετάξει πράματα στο παρελθόν.

Ο Cory Morris κρατείται στην φυλακή της κομητείας Hennepin με εγγύηση 22 εκατομμύρια δολάρια. Αν καταδικαστεί με φόνο δευτέρου βαθμού, τότε ο 21χρονος μπορεί να αντιμετωπίσει μέχρι 40 χρόνια φυλάκισης.

Κατά την διάρκεια ακρόασης στο δικαστήριο την Τετάρτη, ο δικαστής ζήτησε αξιολόγηση της ικανότητας και την ψυχικής υγείας του Morris. Θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 20 Σεπτεμβρίου.

Kasi Bennett: Η κοπέλα του «χρυσού» Usain Bolt, έχει σώμα που θα ζήλευε και η Kim Kardashian [Εικόνες]

Ξεσπά η θεία της αδικοχαμένης 5χρονης: “Θα πάρω τη δικαιοσύνη στα χέρια μου – Δεν το έκανε ο 77χρονος…”