in

Δράμα: Πέθανε από την παγωνιά σκύλος που ήταν δεμένος και εκτεθειμένος στο δριμύ ψύχος

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Δράμας συνελήφθη νωρίτερα ο άνδρας ο οποίος είχε τον σκύλο του δεμένο σ’ ένα περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα Δράμας εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία το βράδυ φτάνει τους -12 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα στο ζώο στην κυριολεξία να παγώσει και να πεθάνει από το δριμύ ψύχος.

Το πτώμα του σκύλου κοκκαλωμένο στην κυριολεξία σε όρθια στάση εντόπισε τυχαία ο Ηλίας Πορτοκαλίδης πίσω από την Όπερα πηγαίνοντας για το συνεργείο του Φόρη και όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr αφού ενημέρωσε την Αστυνομία και ρώτησαν γείτονες για το σε ποιον ανήκει το χωράφι κατάφεραν να εντοπιστεί ο δράστης και να συλληφθεί άμεσα.

Το πτώμα του ζώου μεταφέρθηκε για νεκροψία εντούτοις σύμφωνα με τον κτηνίατρο της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες έως ότου αυτό ξεπαγώσει και μπορέσει να γίνει εφικτή η εξέταση του.

Στο ίδιο χωράφι σύμφωνα με τον κ. Πορτοκαλίδη ο ιδιοκτήτης έχει και κότες τις οποίες έχει κλείσει με σύρμα χωρίς τίποτα να τις προστατεύει ως σκεπή. Οι φωτογραφίες για το τι υπέστη αυτό το πλάσμα από το ψύχος εξαιτίας του ιδιοκτήτη – βασανιστή του «μιλούν» από μόνες τους… Για την υπόθεση αναμένεται ο εισαγγελέας να αποφασίσει το πότε θα εκδικαστεί.

Στο ίδιο κτήμα υπάρχουν έτσι εκτεθειμένες και κότες…

zoosos.gr

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Που θα είναι κλειστά τα σχολειά την Τετάρτη 11/1/2017

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες