in

Είναι αλήθεια! Το ξύδι μπορεί να εξαφανίσει τις μικρές ελιές που εμφανίζονται στο δέρμα!

Τα οζίδια είναι αυτά τα μικρά κομματάκια δέρματος που μπορεί να σχηματισθούν στον λαιμό, κάτω από την μασχάλη ή σε κάθε άλλο μέρος του σώματος όπου το δέρμα τρίβεται ή διπλώνει με την τριβή. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι αδύνατον αλλά τα οζίδια αυτά μπορούν να φύγουν ανώδυνα και με ασφάλεια χωρίς να πάτε στον γιατρό.

Στο βίντεο παρακάτω ο Dr. Doug Willen, συγγραφέας του Quantum Paleo (βιβλίο πάνω σε δίαιτα και πολλά άλλα), δίνει μια φυσική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

1debb13909b664f31c1ae222d17ff9f6

Εκτός από το οινόπνευμα ή το υπεροξείδιο, πολλοί άνθρωποι καταφέρνουν να τα εξαφανίσουν με μηλόξυδο. Απλά βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε αυτό και τρίψτε επάνω στο οζίδιο. Επαναλάβατε 2-3 φορές την ημέρα. Μερικές εβδομάδες αργότερα το οζίδιο θα αρχίσει να αλλάζει χρώμα. Τελικά, θα γίνει σκούρο και θα πέσει.

c65864ada4c8dcca4a729b7d7aff9fb1

Φροντίστε όπως λέει στο Simple Household Tips, ‘να πιέζετε το βαμβάκι ώστε να βρέχεται καλά το οζίδιο. Θυμηθείτε ότι το μηλόξυδο μπορεί να προκαλέσει ήπια φαγούρα για λίγα λεπτά όταν ακολουθήσετε αυτή την θεραπεία.Για να την ελαττώσετε αραιώστε το ξύδι με λίγο νερό πριν το εφαρμόσετε.’

Πηγή

Εσείς ποιο διαλέγετε: Τα καλύτερα ανδρικά και γυναικεία κουρέματα για το 2016..!

Η Συνταγή Της Χρονιάς: Ακαταμάχητο Γαλακτομπούρεκο Με Τέλειο Σιρόπι Και Τραγανό Φύλλο..