in

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίου καιρού από την ΕΜΥ – Δείτε που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες…

Επί τα χείρω αναμένεται να εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τετάρτης. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από σήμερα το απόγευμα και θα ενταθούν κατά τις δύο επόμενες μέρες.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη (27/10) στην ανατολική νησιωτική χωρά θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού απο τα δυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.

Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια.

Την Παρασκευή (28/10) θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιονιά θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο (29/10) στα ανατολικά και νοτιά θα σχηματιστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

stroumfaki.gr

Λύγισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο καρκίνος «χτύπησε» την οικογένειά μου

Ασύλληπτη προσφορά: Η Ryanair τρελαίνει κόσμο με εισιτήρια ΜΟΝΟ με 2€ για εσωτερικό και εξωτερικό! Κλείστε τώρα θέση!