in

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ | Ξεχάστε την ανάληψη των 420 ευρώ την εβδομάδα! Δείτε πόσα θα κατεβάζετε από εδώ και πέρα…

Είναι η πρόταση… των τραπεζών προς την Τράπεζα της Ελλάδος ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες που περιορίζονται μέχρι στιγμής στα 420 ευρώ την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συστημικές τράπεζες ετοιμάζουν πρόταση προς την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία περιλαμβάνει δύο σενάρια χαλάρωσης των capital controls που έχουν επιβληθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

1475593802933878

Σε ό,τι αφορά στους λογαριασμούς των πολιτών η μια πρόταση αφορά σε αύξηση του εβδομαδιαίου ορίου από τα 420 ευρώ στα 500 ή ακόμη και στα 550 την εβδομάδα, ενώ εάν αυτό δεν γίνει αποδεκτό υπάρχει και η δεύτερη εναλλακτική πρόταση.

Η εναλλακτική πρόταση προβλέπει τη δυνατότητα των πολιτών να κάνουν σωρευτική ανάληψη του μηνιαίου ορίου των 1.680 (420 ευρώ Χ 4 εβδομάδες).

Να μπορεί κάποιος δηλαδή να κάνει παίρνει από τον λογαριασμό του με μια ανάληψη το σύνολο των χρημάτων που αυτή τη στιγμή προβλέπεται σε τέσσερις δόσεις ανά εβδομάδα.

Ταυτόχρονα οι τράπεζες αναμένεται να προτείνουν μεγαλύτερη χαλάρωση των capital controls και σε ό,τι αφορά στα εμβάσματα προς το εξωτερικό που σήμερα έχουν περιορισμό στα 1.000 ευρώ, αλλά και δυνατότητα για μεγαλύτερη του 10% ανάληψη από τα υπόλοιπα εμβασμάτων που προέρχονται από το εξωτερικό.

Χαμός σε βάπτιση στο Άργος: Πατέρας διδύμων που βαπτίζονταν άρχισε να διαβάζει λίστα με τους εραστές της γυναίκας του

Τώρα ΕΚΤΑΚΤΟ επίδομα ΑΝΑΣΑ 520 ευρώ το μήνα για φοιτητές! Δείτε αν το δικαιούστε…