in

Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους του Προσώπου, με Αυτά τα Φυσικά Συστατικά!

Όταν οι πόροι γεμίζουν με βρωμιά, τότε φράσσουν, με αποτέλεσμα να διαστέλλονται και φαίνονται μεγαλύτεροι. Πλύντε καθημερινά το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν. Πάντα να πλένετε το πρόσωπό σας πριν τον ύπνο για να αφαιρέσετε περιττή λιπαρότητα και βρωμιά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε καθαρά βουρτσάκια και πινέλα για το μακιγιάζ, και μη πιάνετε το πρόσωπό σας με τα χέρια.

2. Χρησιμοποιήστε μέικ απ προσώπουΤο μακιγιάζ είναι ένα σημαντικό εργαλείο έκφρασης. Αν νιώθετε ανασφάλεια για το μέγεθος των πόρων σας, χρησιμοποιήστε ένα μέικ απ που θα κάνει την εμφάνιση των πόρων λιγότερο αξιοπρόσεκτο.

3. Μείνετε ενυδατωμένοιΠιείτε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της μέρας για να κρατήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο, και μη ξεχνάτε να βάζετε ενυδατική κρέμα προσώπου καθημερινά.Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους του Προσώπου, με Αυτά τα Φυσικά Συστατικά!4. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό Η υπεριώδης ακτινοβολία διασπάει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, διαστέλλοντας τους πόρους. Για να μην διασταλλούν οι πόροι, προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο με ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

5. Κάντε περιποίηση προσώπουΗ απολέπιση προσώπου και οι μάσκες προσώπου μπορούν να καθαρίσουν τους πόρους και να αποκτήσετε πιο καθαρό και πιο υγιές δέρμα. Αν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε έναν ειδικό, τότε δοκιμάστε κάποιες από αυτές τις φυσικές και αποτελεσματικές συνταγές για να ελαττώσετε την εμφάνιση των πόρων!
Φυσικές συνταγές για τους πόρους

1. Μαγειρική σόδα και νερό

Αναμείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα με νερό μέχρι να γίνει μια πάστα. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε να δράσει για 15 λεπτά.

Στη συνέχεια ξεβγάλτε με ζεστό νερό. Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό απολεπιστικό που βοηθάει στο άνοιγμα και καθαρισμό των πόρων.

2. Ροδόνερο, αγγούρι και λεμόνιΧτυπήστε το μπλέντερ αγγούρι με μερικές σταγόνες λεμονιού και 1 κουταλιά ροδόνερο. Εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ. Το αγγούρι είναι φυσικό τονωτικό και παρέχει ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

3. Χυμός λεμονιού και ασπράδι αυγούΑναμείξτε 2 ασπράδια με 2 κουταλιές χυμό λεμονιού. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεβγάλτε με κρύο νερό. Ο χυμός λεμονιού είναι φυσικό στυπτικό με τονωτικές ιδιότητες.

4. Χυμός από λάιμ και χυμός ντομάταςΠροσθέστε μερικές σταγόνες λάιμ σε ένα ποτήρι ντοματοχυμού. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με ζεστό νερό. Ο ντοματοχυμός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που θρέφουν το δέρμα.

5. Γιαούρτι, λεμόνι και ροδόνεροΞύστε τη φλούδα ενός λεμονιού σε μια κουταλιά γιαούρτι, και προσθέστε λίγο ροδόνερο. Αναμείξτε καλά και εφαρμόστε στο δέρμα σας. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και ξεβγάλτε. Το γιαούρτι παρέχει φυσική ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ η φλούδα λεμονιού λειτουργεί ως απολεπιστικό.

Credit: davidwolfe.com

Πηγή: fanpage.gr

Έτσι καταπολεμάται το οξειδωτικό στρες που προσθέτει κιλά!

Έχασε το μισό βάρος του σώματός της για να φορέσει το νυφικό των ονείρων της – Η απλή μέθοδος που ακολούθησε