in

Εξουδετερώστε Κάθε Ρινική Μόλυνση μέσα σε 20 Δευτερόλεπτα με Αυτό το Συστατικό

Η λίστα με τις χρήσεις του μηλόξιδου συνεχώς μεγαλώνει. Ποια είναι η τελευταία πρόταση; Χρησιμοποιήστε μηλόξιδο για να καθαρίσετε και να εξουδετερώσετε κάθε ενοχλητική και ανεπιθύμητη ρινική μόλυνση!

Μια ρινική μόλυνση συχνά προκαλείται από ιό, και μπορεί να επιμείνει, ακόμα και όταν έχουν εξαλειφθεί άλλα συμπτώματα του αναπνευστικού συστήματος. Η ρινική κοιλότητα παθαίνει φλεγμονή και μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, πυρετό και πόνο. Η χρήση του μηλόξιδου είναι ασφαλής και φυσική προσέγγιση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Το μηλόξιδο είναι ένα σπουδαίο φυσικό γιατροσόφι. Περιέχει βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά. Βοηθάει τον οργανισμό στην αποβολή των τοξινών, που μας επιβαρύνουν. Προτιμήστε βιολογικό μηλόξιδο που δεν είναι παστεριωμένο για να αξιοποιήσετε τις ωφέλειες του.

eksoudeteroste-kathe-riniki-molinsi-mesa-deuterolepta-auto-koino-sistatiko-iparxei-kathe-spiti-1 (1)

Φτιάξτε τη παρακάτω συνταγή για να βοηθήσετε να υποχωρήσουν τα συμπτώματα της ρινικής μόλυνσης και να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Συστατικά:

1/2 κούπα νερό 1/4 κούπα μηλόξιδο 1 κουταλιά σούπας μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν χυμό από μια φέτα λεμονιού

Οδηγίες:

1. Βράστε το νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι. 2. Αναμείξτε το ζεστό νερό και το μηλόξιδο σε ένα ποτήρι. 3. Προσθέστε το μέλι και το πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε. 4. Προσθέστε το χυμό λεμονιού.

Πιείτε το ρόφημα τακτικά μέχρι να εξαφανιστεί η ρινική μόλυνση. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί

Credit: davidwolfe.com

Έξυπνα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου

Κοιμηθείτε γυμνοί, κάνει καλό!