in

Επίσκεψη Ομπάμα: Ποια γυναίκα έκλεψε την καρδιά και το βλέμμα του Προέδρου των ΗΠΑ στο δείπνο

Πίσω από τις λαμπερές δεξιώσεις και τους πολιτικούς λόγους, πολλές φορές συμβαίνουν και περιστατικά που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Ένα από αυτά τα περιστατικά – που ήταν ιδιαιτέρως θερμό και ρομαντικό – έλαβε χώρα μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και αιθέριας ύπαρξης η οποία βρισκόταν στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμή του Μπαράκ Ομπάμα.

obama_deipnos_2O πρόεδρος Ομπάμα θαμπώθηκε απο την ομορφιά των κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων και είναι φυσικό, αφού η λεβεντιά των κοριτσιών αναδεικνύονταν μεσα απο τις παραδοσιακές φορεσιές. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η γυναίκα όμως που έκανε τον εμπειρότατο επικοινωνιακά Μπάρακ Ομπάμα να χάσει την… ψυχραιμία του, ήταν άλλη.

Αυτόπτης μάρτυρας που παραβρέθηκε στο δείπνο μας έλεγε ότι το βλέμμα του Αμερικανού Προέδρου το κέρδισε μια αιθέρια ύπαρξη με καλογυμνασμένο κορμί.

Την ωρα που έμπαινε στην αίθουσα του δείπνου το μάτι του καρφώθηκε στην μια και μοναδική νεαρή κοπέλα που περίμενε στην είσοδο εξ αριστερών.

obama_deipnos_3Της χαμογέλασε και ενω την προσπέρασε γύρισε το βλέμμα του δυο φορες να την κοιτάξει.

Κατα τη διαρκεία του δείπνου κι ενώ ηταν αρκετά σκεφτικός, πολλές φορές κάρφωσε το βλέμμα του και φαινεται οτι μαγεύτηκε με την αέρινη παρουσια και ισχυρή φυσιογνωμία της νεαρής κοπέλας που πολλες φορες χρειάστηκε να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό η ίδια κι ετσι την πρόσεξε ιδιαιτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η μελαχροινή κοπέλα που μάλλον ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου, ήταν χαμογελαστή καθόλη τη διάρκεια της δεξίωσης, με στυλ ντυσίματος α λα Τζάκι Κένεντι το οποιο τόνιζε το αδύνατο σώμα της.

Οι ψηλές γόβες και τα καλλίγραμα πόδια της ήταν αρκετά για να συνεπάρουν τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ πολλές φορές φάνηκε να την αναζητά με το βλέμμα του στον χώρο του δείπνου.

Αλλωστε στις τετ α τετ συζητήσεις του την ωρα του φαγητού έδινε συγχαρητήρια στην ελληνική γυναικεία ομορφιά, ενώ ζήτησε να συγχαρεί προσωπικά και τις γραμματείς του πρωθυπουργού γεγονός που ενίσχυσε ακομη περισσότερο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος γοητεύτηκε ιδιαιτέρως…

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές φορές ο Μπάρακ Ομπάμα μπέρδεψε το ποτήρι του, με τα ποτήρια άλλων καλεσμένων.

newsbomb.gr

Ψάρωσαν ο Ομπάμα και οι Πράκτορες με την υπέροχη προεδρική Φρουρά μας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ήρθε στην Ελλάδα ο Ομπάμα – Έξαλλος ο Πούτιν