in

Ετοιμοθάνατη Μόνη Μήτέρα 6 Παιδιών Σβήνει Παραδομένη στον Καρκίνο. Δείτε όμως τι Γίνεται Μόλις Αποκαλύπτει το Θανάσιμο Μυστικό της στην Καλύτερη Φίλη της…

Ξέρεις ποιοι είναι οι αληθινοί σου φίλοι, όχι από εκείνους που είναι εκεί για σένα όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά από εκείνους που είναι εκεί για σένα όταν είσαι στα χειρότερά σου. Η Stephanie Culley είναι μια από αυτούς τους φίλους, εκείνους τους πραγματικούς φίλους που δεν το βάζουν στα πόδια όταν τους χρειάζεσαι. Όταν η φίλη της Culley, Beth Laitkep, αρρώστησε από καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά, η Culley ήξερε πως έπρεπε στ’ αλήθεια να επανασυνδεθεί μαζί της.

Η Laitkep ήταν μια μόνη μητέρα έξι παιδιών και καθώς πάλευε με τον θανατηφόρο καρκίνο, ο πατέρας των μικρότερων παιδιών της την εγκατέλειψε. Ήξερε πως κανένα θαύμα δεν θα τη βοηθούσε να ζήσει για πολύ περισσότερο – ήξερε επίσης πως τα παιδιά της θα έμεναν ορφανά. Τότε ήταν που έκανε στην Culley την ερώτηση που είχε στο μυαλό της.

“‘Θα πάρεις τα μωρά μου; Θα το κάνεις αυτό για μένα;’” θυμάται η Stephanie. “Της είπα, ‘Ναι, θα το έκανα στο λεπτό.’”

Αυτό σήμαινε πως η Culley και ο σύζυγός της Donnie έπρεπε να μεγαλώσουν εννέα παιδιά — καθόλου μικρή υπόθεση. Το ζευγάρι καλωσόρισε την πρόκληση, αλλά υπήρχε ένα πιθανό εμπόδιο: θα το ήθελαν τα παιδιά αυτό;

“Πήγαμε τα παιδιά στο νοσοκομείο για να τους μιλήσει γι’ αυτό” είπε η Culley. “Εμείς είπαμε, ‘Αν δεν γίνει ένα θαύμα για τη Μανούλα, ποιόν θέλετε;’ Όλα έδειξαν εμένα. Αυτό έλιωσε την καρδιά μου.”

Η υπόθεση είχε κλείσει. Η Laitkep πέθανε γνωρίζοντας ότι τα παιδιά της θα ήταν σε καλά χέρια. Η Culley και ο σύζυγός της έχουν προσωρινή κηδεμονία των παιδιών αλλά θα επιστρέψουν στο δικαστήριο αυτόν τον μήνα για να την κάνουν μόνιμη. Η οικογένεια συγκέντρωσε το ποσό των 44.196 δολλαρίων στη σελίδας του στο GoFundMe.

“Νιώθω ότι η ζωή είναι ολοκληρωμένη τώρα. Αυτά τα έξι παιδιά ήταν οι έξι σύνδεσμοι που έλειπαν από τις ζωές μας,” λέει η Culley.

10 Ερωτήσεις που οι Άντρες Θέλουν να Ρωτήσουν τις Γυναίκες για την Ευαίσθητη Περιοχή τους

Η “Αποστολή” που έδωσε ο Θεός σε κάθε ένα από τα Ζώδια!