in

Εφαρμόστε αυτό κάτω από τα μάτια σας και δείτε τις ρυτίδες σας να εξαφανίζονται

Οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια είναι ίσως το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν αρχίσουμε να ανησυχούμε για την ηλικία μας.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του και το σώμα μας παράγει λιγότερο από το κολλαγόνο που απαιτείται για να κρατήσει το δέρμα μας σφριγηλό, νεανικό και γεμάτο ζωντάνια.

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες που είναι πολύ αποτελεσματικές στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των γραμμών κάτω από τα μάτια. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτές τις θεραπείες είναι ότι η αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής γίνεται με εντελώς φυσικό τρόπο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ανανά για να μειώσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Ο χυμός ανανά βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου σας, αλλά και των ευαίσθητων περιοχών, όπως η περιοχή κάτω από τα μάτια.

Πολλές ιατρικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι άλφα-υδροξύ οξύ στις ρυτίδες μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνισή τους. Χυμός ανανά περιέχει βρομελίνη, το οποίο είναι μια φυσική μορφή του εν λόγω οξέος.

Μέθοδος 1: Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με φρέσκο χυμό ανανά και στη συνέχεια τρίψτε με αυτό τις περιοχές με ρυτίδες.

Μέθοδος 2: Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα σας με ένα κομμάτι του φρέσκου ανανά. Αφήστε το χυμό να στεγνώσει για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο αυτή καθημερινά.

Μέθοδος 3: Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 φλιτζάνι κομμάτια ανανά. Λιώστε τα κομμάτια είτε με ένα πιρούνι ή ανακατέψτε τα καλά με το μπλέντερ.

Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο, το λαιμό και τα άλλα μέρη του σώματος που έχουν ρυτίδες. Αφήστε για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο αυτή 3 φορές την εβδομάδα.

Πρόσθετες συμβουλές:

Πιείτε άφθονο νερό. Αυτή είναι ίσως η πιο απλή κι αποτελεσματική θεραπεία για τις ρυτίδες. Με το να πίνετε νερό όχι μόνο θα αποφύγετε τη θεραπεία των ρυτίδων, αλλά θα κάνετε καλό στην υγεία σας γενικότερα. Το άφθονο νερό κρατά το δέρμα σας ενυδατωμένο. Θυμηθείτε, ένας από τους λόγους της εμφάνισης ρυτίδων είναι η απώλεια υγρασίας. Καταναλώστε τρόφιμα που καταπολεμούν τις ρυτίδες όπως αμύγδαλα, καρύδια, τόνος, σολομός, ρέγκα, σαρδέλες, πράσινο και λευκό τσάι, φρούτα όπως η παπάγια, το αβοκάντο, ο ανανάς, τα μούρα, το καρπούζι, και τέλος λαχανικά όπως το αγγούρι, οι ντομάτες, το τζίντζερ, και το σκόρδο. Μην καπνίζετε.

διαφορετικό

Θεσσαλονίκη: Έκκληση προς όλους για να σωθεί η 5χρονη Αρετή (ΦΩΤΟ)

Το 95% των Ανθρώπων ΔΕΝ μπόρεσε να το Χωρίσει σε 4 Ίσα Κομμάτια. ΕΣΥ μπορείς;