in

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρόταση-βόμβα: Ποια παρουσιάστρια θέλει στην εκπομπή της;

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο σοφός λαός και το ίδιο φαίνεται ως κάνει και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha θα μας καλησπερίζει μέσα από την εκπομπή Ελένη και του χρόνου, με την ομάδα της να μένει στην πλειονόηττά της, η ίδια.

Συγκεκριμένα από το πάνελ δεν θα βλέπουμε τη νέα χρόνια όπως έχουν αναφέρει τα δημοσιεύματα, την Τζωρτζελα Κόσιαβα, μετά από την παραίτησή της. Την συγκεκριμένη θέση στο πάνελ της, η Ελένη στοχεύει να την καλύψει με ένα νέο, όμορφο και ταλαντούχο πρόσωπο. Άλλωστε είναι γνωστή η επιθυμία της παρουσιάστριας να δουλεύει με άτομα που έχει ξεχωριστή χημεία.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Espresso, που υπογράφει η Κωνσταντίνα Γαρνέλη, το πρόσωπο που έσπευσε να δηλώσει την πρόθεση της να συνεργαστούν η Ελένη Μενεγάκη, δεν είναι άλλη από την Ευαγγελία Αραβανή! Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έλαβε τα καλύτερα σχόλια για τον ρόλο της στα backstage του X Factor και πλέον περίμενε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια μπροστά στην κάμερα και όχι μόνο χάρη στην εξωτερική της.

Χωρίς τίτλο (2)

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγους μήνες στο πλατό της εκπομπής της Ελένης και μεταξύ τους υπήρξε ιδιαίτερη χημεία, αφού μετά την εκπομπή του Μαρτίου, τις είδαμε μαζί και στις τελευταίες εκπομπές στη Νάξο. Βάσει δημοσιεύματος, άνθρωποι του κύκλου της Ευαγγελίας, λένε ότι η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η επόμενη επαγγελματική κίνηση της και αυτό γιατί το X Factor θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Παντρεύτηκε η «Νιχάν» της σειράς «Kara Sevda» (photos)

Τρελαίνουν κόσμο τα Lidl: Δείτε τι κατάστημα ανοίγουν στη Θεσσαλονίκη!