in

«Η ζωή μιας μαμάς!», το ενός λεπτού βίντεο που κοινοποιούν όλες οι μαμάδες!

Τις τελευταίες 16 ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το βίντεο που κοινοποιούν όλες οι μαμάδες και που δείχνει ακριβώς πώς είναι η ζωή τους με το μικρό τους βλασταράκι.

«Πότε ένα παιδί φωνάζει μαμά;», αυτό είναι το ερώτημα που απαντά μέσα σε περίπου ένα λεπτό το παρακάτω βίντεο. Όταν μια μαμά πάει να πιει την πρώτη γουλιά καφέ, όταν μια μαμά καθίσει στον καναπέ της να ξεκουραστεί, όταν μια μαμά κάτσει στο τραπέζι για να φάει, όταν μια μαμά θέλει να κάνει μπάνιο… και γενικότερα όταν θέλει να χαλαρώσει για ένα λεπτό!

«Μα πώς στο καλό ξέρουν πότε πάει μια μαμά να κάτσει ή να κάνει κάτι για τον εαυτό της και τη φωνάζουν;», αυτό θα παραμείνει μυστήριο.

Δείτε το εκπληκτικό βιντεάκι που δημιούργησε η γνωστή πια σε όλους blogger Esther Anderson. Μια μαμά σαν όλες μας που καταγράφει την καθημερινότητά της και την δημοσιοποιεί τόσο στο blog της όσο και στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube. Τα μαμαδίστικα βίντεο που δημιουργεί και αποτυπώνουν την πραγματική ζωή μιας μαμάς, με ρεαλιστικό τρόπο χωρίς υπερβολές!

Δείτε το παρακάτω, σχολιάστε το και κοινοποιήστε το ελεύθερα!


Πηγή: mothersblog.gr

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Ένας επιστήμονας τεκμηριώνει την απάντηση και λύνει οριστικά το γρίφο

Οι μεγαλύτεροι έρωτες δεν έγιναν ποτέ σχέση!!