in

Η καλύτερη θεραπεία για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου!!

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου είναι μια μεγάλη ενόχληση για κάθε γυναίκα, και η απομάκρυνσή της του μπορεί να είναι πολύ επώδυνη και δυσάρεστη και να προκαλέσει εξάνθημα και ερεθισμό. Και, φυσικά, αυτό κοστίζει. Το πρόσωπο είναι ένα πολύ απαλό μέρος του σώματος και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή.

Για αιώνες οι άνθρωποι σε όλη τη Μέση Ανατολή έχουν χρησιμοποιήσει μια ειδική φόρμουλα για το σκοπό αυτό. Αυτό το μείγμα από μέλι, λεμόνι και πλιγούρι βρώμης θα κάνει ό, τι κάνει η κλασική αποτρίχωση, αλλά με ασφαλές και απόλυτα φυσικό τρόπο. Δεν θα κάνει κακό στο πρόσωπό σας, δεν θα προκαλέσει εξανθήματα και τα υγιή συστατικά σε αυτό θα αφήσει το δέρμα σας λείο και πιο απαλό από ό, τι ποτέ.

Για το βάλσαμο χρειάζεστε τα ακόλουθα συστατικά:

2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης
2 κουταλιές της σούπας μέλι

Προετοιμασία:

Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία ρουτίνας τακτικά (δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα), και μετά από ένα μήνα, η τρίχα θα φύγει οριστικά.

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, τρίψτε απαλά πάνω στο μέρος με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και αφήστε το να δράσει δεκαπέντε λεπτά. Ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό. Άν το πρόσωπο είναι ξηρό, εφαρμόστε μία κρέμα προσώπου.

Επιμέλεια :Ελένη Μιχαλάκη

newsitamea.gr

Quiz: Ποια εποχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είσαι;

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!