in

Η Τζένιφερ Άνιστον σπάει τη Σιωπή της και σχολιάζει το Διαζύγιο των Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ με 3 Λέξεις Μαχαιριές!

Η Jennifer Aniston φέρεται να σχολίασε το επικείμενο διαζύγιο του πρώην συζύγου της, Brad Pitt και της Angelina Jolie.
Η Aniston φέρεται να απέδωσε το διαζύγιο του ζευγαριού στο κάρμα, ενώ το συζητούσε με έναν φίλο της όταν άκουσε την είδηση.

«Αυτό είναι κάρμα!«, δήλωσε η Aniston σύμφωνα με πληροφορίες. Έμπιστη πηγή επιβεβαίωσε ότι η Aniston περίμενε το ζευγάρι να χωρίσει σε κάποιο σημείο.

«Πάντα είχε την αίσθηση ότι κάτι θα τους συμβεί τελικά«, ανέφερε η πηγή στο Us Magazine. «Δεν πίστευε ότι η Angelina ήταν πραγματικά αυτή με την οποία ήταν γραφτό να μείνει ο Brad. Είχε πάντα την αίσθηση ότι η Angelina ήταν πολύ περίπλοκη γι “αυτόν. Είναι ένας αρκετά απλός τύπος.»

Ενώ η Aniston φέρεται να αισθάνεται «ικανοποιημένη» με το διαζύγιό τους, «ποτέ δεν το ήθελε αυτό γι” αυτούς«.

«Η Jen εύχεται πάντα το καλύτερο για τον Brad. Θέλει να είναι ευτυχισμένος«, είπε μία άλλη πηγή. «Δεν διατήρησε καμία αρνητικότητα από το γάμο της με τον Brad.»

Μια άλλη πηγή κοντά στην Aniston – που ο Pitt άφησε το 2005 για την Jolie – επιβεβαίωσε ότι ήξερε πάντα ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί μεταξύ τους.

«Όλοι στον στενό κύκλο της Jennifer θεωρούν την Angelina ως ειδική στη χειραγώγηση«, είπε η πηγή στο Page Six. «Αλλά όλοι θεωρούσαν ότι το τέλος τους θα ήταν με την Angelina να αφήνει τον Brad για κάποιον άλλο.»

Μετά το διαζύγιό της με τον Pitt, η Aniston προχώρησε και παντρεύτηκε τον ηθοποιό και συγγραφέα Justin Theroux.

Απ” ότι αναφέρεται οι Pitt και Jolie χώρισαν λόγων των μεθόδων διαπαιδαγώγησης του Pitt όσον αφορά τα 6 παιδιά τους, τις οποίες η Jolie δήθεν δεν ενέκρινε.

«Μάλωναν πολύ όλα αυτά τα χρόνια και διαφώνησαν για πολλά πράγματα«, ανέφερε πηγή στην Us Weekly.

Credits: America Now

Ανέκδοτο: Πάει ένας γάιδαρος στον φούρνο και λέει στον φούρναρη…

Αυτά είναι τα ονόματα που έκλεισαν για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη