in

Θα μείνετε με ΑΝΟΙΧΤΟ το ΣΤΟΜΑ! Δεν θα πιστέψετε τι «ξεπήδησε» μέσα από τρύπα που άνοιξαν οικοδόμοι σε εργοτάξιο!

Έχουμε ακούσει για περιπτώσεις οικοδόμων που ανακάλυψαν εν ώρα εργασίας αμύθητους θησαυρούς ή αρχαία αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής αξίας.

Αυτό που δεν είχαμε ξανακούσει, πάντως, είναι να βρίσκουν εργάτες… πελώριες αρκούδες, την ώρα που ανοίγουν τρύπες με το γεωτρύπανο σε κάποιο εργοτάξιο.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως συνέβη σε μια ομάδα Τούρκων οικοδόμων, οι οποίοι εργάζονταν στην κωμόπολη Μπολού, στα βόρεια της χώρας. Την ώρα που χρησιμοποιούσαν το μηχάνημα γεώτρησης, οι εργάτες αντίκρισαν έντρομοι το πελώριο κεφάλι μιας αρκούδας να ξεπροβάλλει μέσα από την τρύπα που είχαν μόλις ανοίξει σε τσιμεντένια θεμέλια.

Το εξαγριωμένο ζώο προσπαθούσε να βγει από τη μικρή τρύπα, ωστόσο δεν τα κατάφερνε για αρκετή ώρα λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Οι εργάτες προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την οπή προκειμένου να ελευθερώσουν το παγιδευμένο ζώο, ωστόσο το γεωτρύπανο τρόμαζε ακόμα περισσότερο την ήδη πανικόβλητη αρκούδα, η οποία προσπαθούσε να αμυνθεί με τα νύχια της.

Τελικά, το άνοιγμα στο τσιμεντένιο «τείχος» άνοιξε αρκετά ώστε το όμορφο ζώο να ελευθερωθεί και να κατευθυνθεί τρέχοντας προς το κοντινό δάσος, όπου δεν υπάρχουν… θορυβώδη γεωτρύπανα και απειλητικοί οικοδόμοι.

protothema.gr

Το Βίντεο που έγινε viral από την πρώτη στιγμή και συγκίνησε το Youtube: Αϊ Βασίλης μιλά στη νοηματική με ένα μικρό κορίτσι

Η φοβερή πατέντα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου στη Θεσσαλονίκη που έγινε viral! (photo)