in

Θυμάστε τα Δίδυμα Παιδάκια της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα και Πείτε μας σε Ποιον Μοιάζουν!

To 2008, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt περίμεναν δίδυμα. Όταν στις 12 Ιουλίου του 2008 γεννήθηκαν ο Knox Léon και η Vivienne Marcheline, οι φωτογραφίες πωλήθηκαν για 14 εκατομμύρια δολάρια στα περιοδικά People και Hello! Σήμερα, τα παιδιά είναι ήδη 8 ετών.

Για όσους αναρωτιούνταν πως μοιάζουν σήμερα ο Knox και η Vivienne, νωρίτερα φέτος πόζαραν με τη μαμά τους και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους Shiloh, Zahara και Pax στη πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda 3:

1

Κάθε παιδί αυτής της οικογένειας (εκτός από την Vivienne!) έκαναν φωνητικά για έναν χαρακτήρα στη ταινία Kung Fu Panda 3. Η μικρή Vivienne είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά μαζί με τη μαμά της στην ταινία του 2014 Maleficent. Διάλεξαν τη μικρή Vivienne για το ρόλο στη ταινία, επειδή άλλα παιδιά φοβόντουσαν το έντονο μακιγιάζ της Jolie για τις ανάγκες της ταινίας, και έτσι οι παραγωγοί επέλεξαν την Vivienne για το ρόλο της μικρής Πριγκίπισσας Aurora, επειδή δε θα φοβόταν τη μητέρα της.

Η Vivienne και ο Knox έχουν μεγάλη ομοιότητα τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους διάσημους γονείς τους και δε βλέπουμε την ώρα να δούμε πως θα εξελιχθούν αργότερα.

Credit: goodhousekeeping.com

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ…

«Ο αετός και το γεράκι»: Ένα όμορφο παραμύθι για την αγάπη και για την συμβίωση.