in

Θυμάστε τους Γονείς-Τέρατα που άφησαν το παιδί τους Νηστικό μέχρι θανάτου; ΑΥΤΗ είναι η Τιμωρία τους…

Όταν γίνεσαι γονιός, ορισμένες ελευθερίες που έχεις τείνουν να περιορίζονται και αυτό είναι λογικό – είσαι υπεύθυνος για έναν άνθρωπο! Αλλά τι συμβαίνει όταν τα μωρά είναι ανεπιθύμητα, αλλά γεννιούνται όπως και να έχει; Η υιοθεσία είναι ένας δρόμος που πολλοί ακολουθούν, αλλά δεν είναι απαραίτητα και η μόνη λύση.

Ξέρετε ότι κάθε χρόνο πάνω από 20.000 ξεπερνούν την ηλικία που είναι δυνατό να υιοθετηθούν, γιατί κανείς δεν τα ήθελε; Ακόμη κι έτσι, είναι καλύτερη επιλογή από αυτό που έκανε αυτό το νεαρό ζευγάρι.

Αυτοί είναι οι 21χρονοι Justin και Brittany Alston από το Τέξας, το ζευγάρι που απέκτησε ένα μωρό αλλά δεν φρόντισε να αφοσιωθεί σ’αυτό. Ένα βράδυ, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα πάρτι στο σπίτι τους, όταν κάποιοι από τους καλεσμένους άκουσαν αμυδρά κλάματα από ένα από τα πίσω δωμάτια και αποφάσισαν να το ακολουθήσουν.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, είδαν κάτι απίστευτα τρομακτικό και αηδιαστικό – το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού έκλαιγε μέσα στον ίδιο του τον εμετό και τις ακαθαρσίες του, τόσο κοκαλιάρικο που όλοι απορούσαν πώς ήταν δυνατόν να ζει ακόμη.

Το αγοράκι με το όνομα Riley μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο από τους ίδιους τους καλεσμένους, αφού πρώτα συμβουλεύτηκαν έναν ενήλικα για το αν αυτή η πράξη ήταν σωστή. Όταν έφτασαν, οι γιατροί τους εξήγησαν πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση – δεν ήταν σίγουροι αν θα κατάφερναν να τον σώσουν.

BIA-490x310

Αφού του έβαλαν για λίγο ορό, τελικά ο Riley μπόρεσε να φάει λίγο φαγητό και επέζησε! Όσο για το ζευγάρι, και οι δύο συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από την αστυνομία. Οι γονείς δήλωσαν ότι το μωρό δεν ήταν καν στην λίστα των προτεραιοτήτων τους, σε αντίθεση με τα τσιγάρα και το ποτό…

Η ίδια η Brittany είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν πιο σημαντικό να αλλάξει λάδι στο αυτοκίνητο παρά να ταΐσει το μωρό της! Λόγω της πλήρους έλλειψης υπευθυνότητας και της αδιάφορης συμπεριφοράς τους, καταδικάστηκαν και οι δύο με 60 χρόνια φυλάκιση!

Ευτυχώς, ο Riley όχι μόνο επέζησε, αλλά αναπτύσσεται κιόλας! Μετά από δύο μήνες σε ανάδοχη φροντίδα, το υποσιτισμένο μωρό είναι πλέον παχουλό, ροδαλό και ευτυχισμένο.

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι τα 60 χρόνια δεν είναι αρκετά για το ζευγάρι και ότι τα εγκλήματα τους πρέπει να τους κρατήσουν στην φυλακή μέχρι να πεθάνουν, αλλά πρόκειται για κάτι πολύ παραπάνω από απλά έλλειψη υπευθυνότητας.

Όπως και να’χει, δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2016 – τουλάχιστον όμως το μωρό είναι πια ασφαλές.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ασυγκράτητοι μέσα κι έξω από το νερό…

ΝΕΑ «πυρά» Θεοφάνους για τα κατεβασμένα παντελόνια: «Ιάν και Νωαίνα είναι εκτός ορίων»!