in

Κάνε το ΤΕΣΤ και δες ΤΙ πραγματικά ψάχνεις στη Ζωή σου.

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Οι προσωπικές μας εμπειρίες και το υποσυνείδητο καθορίζουν μεγάλο κομμάτι του πως βλέπουμε και προσεγγίζουμε διάφορες καταστάσεις. Κάθε μέρα αξιολογούμε τις εμπειρίες μας και διαλέγουμε ποιες θα είναι οι επόμενες.

Το περιβάλλον μας είναι γεμάτο ερεθίσματα και το πως τα εκλαμβάνουμε εξαρτάται από πολλά πράγματα, από την ψυχολογική μας κατάσταση, μέχρι και προηγούμενες εμπειρίες. Όταν έρχεται η ώρα να πάρουμε μια απόφαση με βάση αυτά που βλέπουμε, οι πιο δυνατές μας επιθυμίες μπαίνουν στο παιχνίδι και μας επηρεάζουν.

Φαίνεται πως από όλες τις επιθυμίες που έχουμε, μία είναι πιο κυρίαρχη. Αυτή η επιθυμία φτιάχνει τη βάση για τη διάθεσή μας και στην ουσία όλων των συμπεριφορών μας.

Με αυτό το quiz θα έχετε μια ευκαιρία να μάθετε αμέσως, τι λένε οι επιλογές και οι προτιμήσεις σας για την υποσυνείδητη αυτή επιθυμία σας. Εσάς τελικά ποιά είναι η κυρίαρχη επιθυμία σας;
//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com

Έχουν Γεμίσει τα Παλιά Ταψιά σας κολλημένα Λίπη; Δείτε ΠΩΣ να τα Κάνετε σαν Καινούργια!

Οι Τρίχες από το Αγαπημένο σας Κατοικίδιο Μένουν στα Ρούχα σας Ακόμα και Μετά το Πλύσιμο; Δοκιμάστε Αυτά τα Έξυπνα Κόλπα!