in

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί – Έρχονται (ξανά) χιόνια – Δείτε πότε και πού θα χιονίσει

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από αύριο, Τετάρτη(07/12/2016) – Χιόνια στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας θα «ντύσουν» το σκηνικό – Πού θα χιονίσει σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Ήδη από σήμερα, Τρίτη (06/12/2016) σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος δείχνει υπό το μηδέν.

Πού θα βρέξει σήμερα

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στη δυτική Μακεδονία θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία από -4 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πού θα χιονίσει την Τετάρτη
Για αύριο, Τετάρτη (07/12) στην Ήπειρο και τη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Χιόνια στα κεντρικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την Πέμπτη
Την Πέμπτη (08/12) στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τις πρωινές ώρες στα δυτικά πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Βαθμιαία κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πηγή: stroumfaki.gr

Αυτός είναι ο Αφγανός που βίασε και σκότωσε τη 19χρονη Μαρία [ΦΩΤΟ]

Προσέβαλλε Δημόσια μια Καρκινοπαθή σε ένα Εστιατόριο. Την επόμενη μέρα, ένας άγνωστος της στέλνει το πιο Συγκινητικό μήνυμα!