in

Και όμως αυτή η νταντά έσωσε το τρίχρονο παιδί που πρόσεχε – Δείτε από ΤΙ τα ΕΣΩΣΕ! (video)

Μία babysitter από το Κολοράντο, δέχεται εδώ και μέρες τα συγχαρητήρια όλων, για την ηρωική της πράξη, σώζοντας δύο παιδιά.

Η Sharon Molloy πρόσεχε τα παιδιά της οικογένειας Melichar μόνο για δύο εβδομάδες, όταν άκουσε τις τρομαγμένες κραυγές των παιδιών, που σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη την κοινότητα.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox 31, η Amy Melichar, μητέρα των αγοριών, Jack και Tommy, περιέγραψε τι συνέβη όταν ο 3χρονος γιος της δέχτηκε επίθεση από ένα ζευγάρι επιθετικών και άγριων σκύλων. Τα σκυλιά άνηκαν στον γείτονα και επιτέθηκαν στα παιδιά, τότε η babysitter προστάτεψε τα παιδιά με το ίδιο της το σώμα προσπαθώντας να διώξει τα δύο σκυλιά μακριά από την αυλή τους.

«Ο Jack άρχισε να τρέχει, και τότε το ένα από τα δύο σκυλιά τον κυνήγησε και άρχισε να του επιτίθεται!», είπε η μητέρα των παιδιών.

Η Molloy αμέσως έβαλε το σώμα της μπροστά από το παιδί και έτσι η ίδια δέχτηκε την επίθεση του σκύλου. Ένας άλλος γείτονας που άκουσε τις φωνές και τον μεγαλύτερο αδερφό του Jack, Τοmmy, να φωνάζει, άρπαξε ένα μπαστούνι και έτρεξε να βοηθήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Χρειάστηκε η συμβολή των πυροσβεστών για να γλιτώσουν τόσο η νταντά όσο και τα παιδιά, ενώ τα σκυλιά τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

mothersblog.gr

Έχετε Αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η Εγκοπή κάτω από τις Κούπες σας; Ο Λόγος είναι πιο απλός από ότι Νομίζετε!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ