in

Κορίτσια σωθήκατε: Κάντε αυτό το απλό κολπάκι και το ξύρισμά σας θα διαρκέσει για… πολύ καιρό!

Το ξύρισμα, ως μέθοδος αποτρίχωσης, ειδικά για εμάς τις γυναίκες μπορεί να μετατραπεί σε βάσανο πρώτου μεγέθους. Η… επανάληψη τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, μας αφήνει μεν με απαλό δέρμα, αλλά τους ερεθισμούς και τους μικροτραυματισμούς, συνήθως, δεν τους γλιτώνουμε. Αν, λοιπόν, ούτε εσείς έχετε καταφύγει στα οφέλη της μόνιμης αποτρίχωσης, για τους δικούς σας λόγους, τότε σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που θα καθυστερήσουν την εμφάνιση της τρίχας κυρίως στα πόδια και την περιοχή του μπικίνι.

Να τι μπορείτε να κάνετε για να διαρκεί περισσότερο το αποτέλεσμα του ξυρίσματος:
1. Μην ξυριστείτε χωρίς να έχετε κάνει προηγουμένως απολέπιση. Με την απολέπιση, δηλαδή με τη χρήση ενός scrub, όλες οι μικρές  τρίχες θα βγουν στην επιφάνεια και τα νεκρά κύτταρα  θα απομακρυνθούν από την επιδερμίδα σας.  Επίσης, το δέρμα  θα είναι πιο μαλακό και το «έργο» σας θα γίνει ευκολότερο.

2. Mην ξεχάσετε τη σαπουνάδα. Το να ξυρίζεστε με σαπουνάδα ή αλλιώς με αφρό είναι πολύ σημαντικό για την υγιεινή σας. Επίσης, βοηθάει να μην τραυματιστείτε και αφήνει μία απαλή υφή στο δέρμα σας.

3. Ξυριστείτε με  αντίθετη φορά από αυτή που είναι οι τρίχες. Κάντε αργές και διακεκομμένες κινήσεις, γιατί οι απότομες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα κοψίματα και αμυχές, κάτι που φυσικά δεν θέλετε! Όταν τελειώσετε, ξυριστείτε ξανά προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να είστε σίγουρες πως οι τρίχες δεν θα εμφανιστούν ξανά τόσο γρήγορα.

4. Μην χρησιμοποιήσετε πετσέτα μετά το ξύρισμα. Με τη χρήση μία πετσέτας μπάνιου μπορεί  να ερεθιστεί το δέρμα σας αφού θα είναι πολύ μαλακό. Για τον λόγο αυτό, προτιμήστε ένα μπουρνούζι είτε αφήστε τα πόδια σας να στεγνώσουν, χωρίς να σκουπιστείτε.

5. Βρείτε ένα aftersave προϊόν που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.Έχει αποδειχθεί, ότι τα ειδικά προϊόντα για μετά το ξύρισμα, έχουν την ικανότητα να επιβραδύνουν την ανάπτυξη της τριχοφυΐας αρκεί να είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας.

6. Ξυριστείτε στο τέλος του ντους ή του αφρόλουτρού σας. Έτσι θα έχουν ανοίξει οι πόροι, η θερμότητα θα έχει διώξει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα είναι πιο εύκολο για ‘σας. Συμβουλή μας; Απλώστε  μάσκα ή conditioner στα μαλλιά και τότε ξυριστείτε. Έτσι, θα γλιτώσετε χρόνο και θα κάνετε δύο πράγματα την ίδια στιγμή.

Πηγή: youweekly.gr

Πώς θα αφαιρέσετε εύκολα τις μικροσκοπικές ελιές από το δέρμα με μόνο ένα συστατικό!

Οδοντίατρος ΤΕΛΟΣ! Δείτε ΠΩΣ αυτή η Επαναστατική Οδοντόκρεμα αποκαθιστά τα σάπια ή σπασμένα Δόντια ΜΟΝΟ με ένα απλό Βούρτσισμα!