in

Κρυμμένη κάμερα κατέγραψε διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ να κάνει Αυτό σε κυρία στο μετρό, Σήμερα το βίντεο έγινε Viral!

Πολλοί άνθρωποι, νομίζουν ότι οι σταρ των ταινιών του Χόλιγουντ είναι επιδεικτικοί. Ότι είναι πολύ απασχολημένοι με αυτό που κάνουν για να ασχοληθούν και με τους “κοινούς θνητούς”. Αλλά, υπάρχει και μια χούφτα προσωπικοτήτων που ξέρουν ότι αυτό που κάνουν όταν οι κάμερες δεν γράφουν είναι το πιο σημαντικό. Γιατί, ποτέ δεν ξέρεις πότε σε τραβάει η κάμερα…

Στην πόλη της Νέας Υόρκης, δεν είναι ασυνήθιστο να δεις μια διασημότητα στο μετρό ή οπουδήποτε. Και η φασαρία μερικές φορές μπορεί να επηρεάσει τους καλούς μας τρόπους, κυρίως στο μετρό. Στο παρακάτω απόσπασμα, ο διάσημος ηθοποιός Keanu Reeves, πιάστηκε στην κάμερα του κινητού ενός επιβάτη να κάνει κάτι τόσο ευγενικό για μία γυναίκα.

Τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο χρήστης που το ανέβασε γράφει: «Ο Keanu Reeves είναι ένας κύριος. Ποιος το ήξερε? Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο μάγκας έχει επίπεδο! ”

Νομίζω πως οι κατακτήσεις του Keanu, μετά απ’ αυτό, τριπλασιάστηκαν. Και το τονίζουμε, είναι άνθρωποι του Χόλιγουντ. Κάντε το κι εσείς.

Διάσημος ή όχι, είναι θέμα ευγένειας και καλών τρόπων!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μιμηθείτε την καλή πράξη του Keanu!

Θρίλερ: Τι βρήκε η ιατροδικαστής για τα πτώματα πατέρα και κόρης

Αναζήτησε τον άντρα που ζει με την καρδιά του πατέρα της και του ζήτησε να την συνοδέψει στο γάμο της