in

Λύγισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο καρκίνος «χτύπησε» την οικογένειά μου

Ποδαρικό στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε χθες ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, το θέατρο, τον γιο του, το αν έχει παντρευτεί ή όχι στο Αμστερνταμ…

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, αφού διευκρίνησε ότι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει παντρευτεί στο

Μιλώντας για τον ρατσισμό (που και ο ίδιος έχει βιώσει) λύγισε και εξομολογήθηκε ότι η οικογένειά του ζει δύσκολα τους τελευταίους μήνες:

«Στο πολύ κοντινό μου οικογενειακό περιβάλλον, ένα πρόσωπο που αγαπώ πάρα πολύ διαγνώστηκε με πολύ επιθετικό καρκίνο τον Ιανουάριο. Μια πολύ επιθετική λευχαιμία.

Από τον Ιανουάριο και μετά ζούμε μέσα σε ένα περιβάλλον που προσπαθούμε να συνεφέρουμε αυτό το πρόσωπο.

Περάσαμε πολλά και έφτασε η στιγμή να μπούμε στη διαδικασία της μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο γιατί το κοντινό περιβάλλον του ατόμου αυτού δεν ήταν συμβατό και ανατρέξαμε στην παγκόσμια δεξαμενή δοτών.

Ευτυχώς βρέθηκε δότης 100% συμβατός από τη Γερμανία και την περασμένη εβδομάδα έγινε η μεταμόσχευση» είπε συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή αυτό το πρόσωπο έχει μέσα του ένα DNA διαφορετικό το οποίο δεν ξέρουμε από ποιον προέρχεται. Αν προέρχεται από μαύρο, άσπρο, ασιάτη, ομοφυλόφιλο, μουσουλμάνο, τρανσέξουαλ, εβραίο…

Θα επέλεγε κάποιος για το παιδί του, για έναν άνθρωπο που αγαπάει πάρα πολύ, ότι δεν θέλω να μπει το dna του μέσα στο παιδί μου; Θα εκλιπαρούσε. Θα έπεφτε στα πόδια του για να του δώσει το δείγμα για να μπορέσει να ζήσει ο άνθρωπός του».

Και όταν έρχονται παιδιά τα οποία εδώ δεν τα δεχόμαστε γιατί είναι προσφυγόπουλα, και φοβόμαστε μήπως μολύνουν τα δικά μας παιδιά, από αρρώστιες, κάποια στιγμή η ζωή είναι τέτοια που μπορεί να σου δώσει μία και να σου πει “Τι λες ρε μαλάκα” γιατί αυτό το παιδί που είναι πρόσφυγας μπορεί να γίνει δότης και κάποτε να σώσει το δικό του παιδί».

Δείτε το απόσπασμα στο 17ο λεπτό της συνέντευξης.

thetoc.gr

Ευχάριστα Νέα! Έκπληξη για 140.000 φορολογούμενους! Δείτε τι έγιναν τα ΧΡΕΗ τους στην εφορία

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίου καιρού από την ΕΜΥ – Δείτε που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες…