in

Λύστε το Πρόβλημα με του Πόρους στο Δέρμα σας, με αυτή την Καταπληκτική Συνταγή.

Διευρυμένοι, ανοικτοί πόροι στο πρόσωπο μπορεί να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται γερασμένο και να έχει μη υγιή όψη, και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα του δέρματος, όπως ακμή και σπυράκια, ειδικά σε άτομα με λιπαρό δέρμα.

Ευτυχώς, υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να συρρικνωθούν οι μεγάλοι πόροι, οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι από τα προϊόντα της αγοράς, τόσο σε ποιότητα και τιμή.

Τα παρακάτω φυσικά γιατροσόφια είναι μερικές από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για μεγάλους πόρους:

Μάσκα με μέλι, λεμόνι, μήλο και γιαούρτι

Αυτή είναι μια μάσκα πριν τον ύπνο που θα σας δώσει φανταστικά αποτελέσματα. Τρίβουμε το μήλο και στη συνέχεια, προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας μέλι, γιαούρτι και λεμόνι. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά, στη συνέχεια, αφαιρέστε με χλιαρό νερό.

Μάσκα με αμύγδαλο

Βάλτε 1/3 φλιτζάνι αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια, προσθέστε νερό για να γίνει σαν μια ζύμη, και εφαρμόσετε το στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για περίπου 30 λεπτά στο πρόσωπο και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Μάσκα Αργίλου

Αυτή η μάσκα θα πρέπει να προετοιμαστεί μία εβδομάδα νωρίτερα και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά την εβδομάδα. Ο άργιλος κάνει τους πόρους σας να αναπνέουν καλύτερα, αντλεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη βρωμιά και λιπαρότητα και μειώνει τους μεγαλύτερους πόρους.

Μάσκα με αγγούρι, μήλο, αυγό και γάλα

Αναμίξτε ένα ασπράδι αυγού με λίγο γάλα σε σκόνη, προσθέστε τριμμένο αγγούρι και λίγο τριμμένο μήλο. Ετοιμάστε μια πάστα, και εφαρμόσετε τη στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.

Μάσκα με λεμόνι

Συνδυάστε μια μικρή ποσότητα χυμό λεμονιού και νερό και απλώστε το με ένα κομμάτι βαμβάκι. Μετά από μισή ώρα, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Σταγόνες λεμονιού

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικές σταγόνες λεμονιού στην αγαπημένη σας κρέμα προσώπου, βάλτε κανονικά στο πρόσωπό σας και αφήστε τη να δράσει για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Ορό γάλακτος

Αν και ως επί το πλείστον αναγνωρίζεται ως προϊόν καθαρισμού προσώπου, ο ορός γάλακτος μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των μεγάλων πόρων. Το βράδυ, εφαρμόστε στην επιδερμίδα σας με ένα κομμάτι βαμβάκι ορό γάλακτος, περιμένετε για 20 λεπτά, και στη συνέχεια, ξεπλύνετε το πρόσωπο με κρύο νερό.

Παπάγια

Βάλτε λίγη σάρκα παπάγιας σε καθαρό πρόσωπο, περιμένετε για 15 λεπτά και πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Αυτή η θεραπεία είναι επίσης αποτελεσματική αν έχετε σπυράκια.

Μαγιονέζα

Συνδυάστε ξύδι και αυγό και προσθέστε τα στη μαγιονέζα. Θα προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και θα σφίξουν το δέρμα. Επιπλέον, εφαρμόστε μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα στην προβληματική περιοχή και αφήστε τη να μείνει για 20 λεπτά. Ωστόσο, επειδή είναι ήδη λιπαρή, δεν συνιστάται σε άτομα με αυτόν τον τύπο δέρματος.

Επιπλέον, οι ακόλουθες θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν πολύ:

Απολέπιση

Η απολέπιση μπορεί να είναι αποτελεσματική στη μείωση των μεγάλων πόρων, καθώς τα απολεπιστικά απαλύνουν το δέρμα με γλυκολικό οξύ.

Μικροδερμοαπόξεση

Αυτή η θεραπεία μπορεί να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα σε άτομα με γηρασμένο δέρμα και μεγάλους πόρους. Λειαίνει την επιδερμίδα, μειώνει τους πόρους και μειώνει τις ρυτίδες.

Credit: healthyfoodhouse.com

Κοροναϊός από ΕΦΕΤ: Ο ιός μεταδίδεται και μέσα από…τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές!

Μωρό γέμισε με έρπη! Η μητέρα του εξηγεί και προειδοποιεί όλους τους γονείς για να μην υπάρξουν άλλα θύματα