in

Μάθε ΠΩΣ να σφυρίζεις δυνατά με τα δυο δάχτυλα! Βήμα-βήμα η μέθοδος.

Σχηματίστε ένα “Α” με τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο και των δύο χεριών σας

1

Απλώστε τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο σας ενωμένα και κρατήστε τα υπόλοιπα δάχτυλα σας με τον αντίχειρα. Ενώστε τα δύο μεσαία δάχτυλα σας σχηματίζοντας ένα “Α”. Αυτός ο συνδυασμός δαχτύλων θα κάνει το σφύριγμα σας πιο δυνατό.

Καλύψτε τα δόντια σας με τα χείλη σας.

3217

 

Η τοποθέτηση των χειλιών είναι το κλειδί. Γλείψτε τα ελαφρά και τραβήξτε τα προς τα μέσα έτσι ώστε να καλύψουν τα δόντια σας (σαν να παριστάνετε ότι είστε γέρος χωρίς δόντια). Τα χείλη σας πρέπει να καλύπτουν καλά τα δόντια σας για να πετύχει το σφύριγμα. Προσαρμόστε τα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα δάχτυλα θα κρατάνε το κάτω χείλος σας στη θέση του.

Τραβήξτε την γλώσσα προς τα πίσω

XALWaVv

 

Βάλτε τις άκρες των δαχτύλων σας ακριβώς κάτω από την άκρη της γλώσσας. Σπρώξτε την προς τα πίσω με τα δάχτυλα σας. Στην ουσία πρέπει να διπλώσετε το 1/4 της γλώσσας σας επάνω της. Σπρώξτε την γλώσσα προς τα πίσω μέχρι η πρώτη άρθρωση των δαχτύλων σας να ακουμπήσει στο κάτω χείλος.

Σφυρίξτε μέσα από την τρύπα που σχηματίζουν οι δείκτες σας.

3415

 

Σφυρίξτε απαλά. Θα πρέπει να νιώσετε τον αέρα να περνάει πάνω από το κάτω χείλος μόνο. Αν τον νιώσετε να περνάει και από τα πλαϊνά, τότε πρέπει να κλείσετε καλύτερα το στόμα σας γύρω από τα δάχτυλα. Επίσης, προσέξτε να μην εμποδίζει η γλώσσα σας τον αέρα που βγαίνει προς τα έξω. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βγάλετε ήχο με την πρώτη δοκιμή, αλλά δεν πειράζει. Προσαρμόστε τα δάχτυλα σας και δοκιμάστε διάφορες θέσεις για να βρείτε την σωστή. Θα καταλάβετε ότι πλησιάζετε, όταν αρχίσετε να βγάζετε έναν ήχο που μοιάζει σαν να φυσάτε πάνω από το χείλος ενός μπουκαλιού.

Φυσήξτε πιο δυνατά μέχρι να βγάλετε ένα δυνατό σφύριγμα.

9gag.com

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια.

Τρυπάει το Κέικ από Πάνω και Ρίχνει Λιωμένη Καραμέλα. Το αποτέλεσμα; Θα Γλείφετε και τα Δάχτυλά σας!