in

Μαμά ξυρίζει το κεφάλι της για να συμπαρασταθεί στην κόρη της!

Η μικρή Faith έπρεπε να μπει στο χειρουργείο. Είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο που έπρεπε να αφαιρεθεί. Ο όγκος αφαιρέθηκε, όμως έπρεπε να γίνει μια μικρή θυσία: ένα σημείο των μαλλιών της ξυρίστηκε. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν θα άρεσε να έχει ένα ξυρισμένο σημείο στο κεφάλι του, χωρίς να το έχει επιλέξει για λόγους στιλ. Δεν άρεσε ούτε στη Faith.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευση της δημοφιλούς σελίδας Love What Matters, o όγκος στο κεφάλι της μικρής, πίεζε το οπτικό της νεύρο και λειτουργούσε καταστροφικά.

Η Faith ταράχτηκε πολύ όταν συνειδητοποίησε ότι οι γιατροί χρειάστηκε να της ξυρίσουν τα μαλλιά. Όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δημοσίευση της σελίδας «Όλοι οι Υπερήρωες έχουν έναν σύντροφο, κάποιον που τους στήνει ξανά στα πόδια τους, τινάζει τη σκόνη από πάνω τους και τους κάνουν να νιώθουν ακόμη δυνατότεροι από πριν».

Για τη Faith αυτός ο πολύτιμος σύντροφος ήταν η μαμά της που, όταν αντιλήφθηκε τη στεναχώρια της μικρής της, πήγε σπίτι και επέστρεψε με το ίδιο ακριβώς γλυκά περίεργο κούρεμα. Κρίνοντας απ’ το δειλό χαμόγελο της μικρής αγωνίστριας, κάτι βγήκε απ’ τη θυσία αυτής της μαμάς.

Πηγή: Popsugar.com

mama365.gr

Έσκασε βόμβα: Έπεσαν οι υπογραφές – Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Μαρινόπουλου! Σώζονται 13.000 εργαζόμενοι

Δώρο ένα σπίτι για τα γενέθλια του Ανδρέα Μπάρκουλη – Κίνηση αγάπης από γνωστή ηθοποιό