in

Μετά από 2 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ξαναμίλησε με την πεθερά της! Τι χώριζε τις δύο γυναίκες;

Αντίθετα με όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της, Λιλίκα δεν ήταν ποτέ κακιές, απλά ήταν παράξενες. Πρόκειται για δύο γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικό περιβάλλον και τρόπο ζωής. Από την μία η Ελένη θέλει αν μαγνητίζει τα ΜΜΕ από την άλλη η πεθερά δεν το μπορεί, είναι χαμηλών τόνων.

Φέτος, για πρώτη φορα, όπως αναφέρει το Ciao, μετά από χρόνια η Λιλίκα Παντζοπούλου πήγε στα Άχλα και οι δύο γυναίκες, είχαν μία σοβαρή συζήτηση ώστε να βρουν λύση σε όλα αυτά που τους χωρίζουν. Η μητέρα του Μάκη είχε αγχωθεί πολύ για τον γιο της το πρώτο διάστημα της σχέσης του με την λαμπερή παρουσιάστρια καθώς μπήκε ξαφνικά στο άγνωστο παιχνίδι των δημοσιογράφων και των παπαράτσι. Όλα αυτά εξήγησε η Λιλίκα στην Ελένη, και η παρουσιάστρια έδειξε ότι τα δέχεται…

Η Ελένη έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να προστατέψει πάρα πολύ την οικογένεια της, ειδικά μετά τον ερχομό της μικρή Μαρίνας. Πλέον όλοι προσπαθούν να υποχωρήσουν και να αφήσουν πίσω τους αυτά που τους είχαν απομακρύνει…Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Μακης είναι τρελαμένος με την Ελένη και δεν αφήνει περιθώρια στην μητέρα του να μπει ενδιάμεσα στο ζευγάρι.

Προσοχή: Αν δείτε ένα Πουκάμισο τυλιγμένο στο Παρμπρίζ του Αυτοκινήτου σας, βρίσκεστε σε Κίνδυνο. Δείτε ΤΙ πρέπει να Κάνετε!

Ο Τοτός Γυρίζει Το Μεσημέρι Από Το Σχολείο, Με Ένα Ποδήλατο