in

Με ΑΥΤΕΣ τις τρεις Θαυματουργές θεραπείες θα απαλλαγείτε από τους τεράστιους Πόρους στο Δέρμα, με Φυσικό Τρόπο!

Οι τεράστιοι πόροι είναι ένα εκνευριστικό ζήτημα ομορφιάς για πολλούς. Αυτά τα απαίσια σπυράκια συχνά θεωρούνται σημάδι λιπαρού δέρματος, στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι μόνο μία πιθανή αιτία.

Αν και κάποιοι έχουν υπερδραστήριους λιπώδεις αδένες, μερικές φορές οι πόροι αρχίζουν να γίνονται πιο ορατοί καθώς μεγαλώνουμε και το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα και την υγρασία του.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι είναι αποτελεσματικά στην μείωση των πόρων. Υπόσχονται νεανική λάμψη και θαυμάσια αποτελέσματα, αλλά τα περισσότερα δεν κάνουν τίποτα και είναι αναποτελεσματικά. Μερικά καταστρέφουν ακόμη το ευαίσθητο δέρμα, γιατί περιέχουν πολύ άγρια και σκληρά συστατικά.

Αντί να υπομένετε τον πόνο ή να χαλάτε τα χρήματα σας αναζητώντας λύση, δοκιμάστε μια πιο απαλή προσέγγιση, όπως αυτή την 100% φυσική μέθοδο. Χρειάζεται μόνο ένα υλικό το οποίο είναι φτηνό και πιθανότατα πιο αποτελεσματικό από οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα και ζεστό νερό.

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό σε σπιτικές θεραπείες ομορφιάς. Η συνταγή και οι οδηγίες για το σκραμπ κατά των πόρων είναι οι εξής:

Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες νερό. Προσθέστε το νερό αργά για να μην γίνει νερουλό το μίγμα σας, αλλά σαν κρέμα. Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο με το μίγμα με κυκλικές κινήσεις. Κάντε μασάζ για 30 δευτερόλεπτα και ξεπλύντε με κρύο νερό. Τέλος, απλώστε ενυδατική ή ό,τι άλλο βάζετε μετά τον καθαρισμό σας.

Κάντε το καθημερινά για μια βδομάδα – αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, κάντε το 2-3 φορές την εβδομάδα. Μετά την πρώτη εβδομάδα θα χρειάζεται να το επαναλάβετε μια φορά τον μήνα ή στις 2 εβδομάδες. Με τον καιρό οι πόροι σας θα γίνουν πιο σφιχτοί. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αυτή η θεραπεία λειτουργεί!

Αυτό που κάνει την μαγειρική σόδα τόσο αποτελεσματική στο καθάρισμα είναι ότι μπορεί να ρυθμίσει το pH, γιατί δεν είναι ούτε πολύ όξινη ούτε πολύ αλκαλική. Βρίσκεται κάπου στην μέση. Έτσι, όταν αντιδρά με όξινα ή αλκαλικά πράγματα, τα εξουδετερώνει.

Όταν την αναμιγνύετε με νερό και την απλώνετε στο πρόσωπο, καθαρίζει το πρόσωπο φυσικά και ξεφορτώνεται το σμήγμα που έχουν οι πόροι. Το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ οικονομική και δεν βλάπτει το περιβάλλον.

Δύο ακόμη φυσικές θεραπείες:

Μάσκα με χυμό λεμονιού και ασπράδια αβγών: Ανακατέψτε τα ασπράδια δύο αβγών μέχρι να γίνουν αφρώδη και προσθέστε τον χυμό από μισό λεμόνι. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο σας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και του στόματος. Μόλις στεγνώσει ή μετά από 30 λεπτά, ξεπλύντε με ζεστό νερό, σκουπιστείτε και απλώστε ενυδατική.

Θεραπεία με τοματοχυμό και χυμό λάιμ: Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας ντοματοχυμό με 2-4 σταγόνες φρέσκο χυμό λάιμ. Ανακατέψτε καλά και μετά βουτήξτε βαμβάκι μέσα στο μίγμα και βάλτε το στο πρόσωπο σας. Αφήστε το για 15 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύντε το πρόσωπο σας με κρύο νερό.

Μην το αφήσετε πάνω από 15 λεπτά, γιατί το κιτρικό οξύ μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα στο ευαίσθητο δέρμα.

Δοκιμάστε μία από αυτές τις θεραπείες απόψε το βράδυ και δείτε τα αποτελέσματα και μόνοι σας!

Credit: sun-gazing.com

Το φιλέτο του φτωχού: Ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας! [Βίντεο]

Βάζει ένα παγάκι στο λαιμό της για 20 λεπτά κάθε δύο μέρες. Ο λόγος; Ο,τι καλύτερο για την υγεία!