Woman with tissue and hot drink --- Image by © Royalty-Free/Corbis
in

ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 12 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ

Από την ρωσική λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία της γρίπης, αλλά και την θεραπεία της στηθάγχης, από επίμονους πονοκεφάλους, άσθμα, φυματίωση, νόσος του πνεύμονα, του παχέος εντέρου ασθένεια, φλεγμονή των αιμοφόρων σκάφη, ουρική αρθρίτιδα, καρδιακά νοσήματα, υψηλή πίεση του αίματος , νεφρική νόσο και καρκίνο του τραχήλου.

Αυτή εποχή του έτους συνήθως συνδέονται με τα κρυολογήματα και την γρίπη – οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν το σώμα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε επιρρεπείς σε διάφορες ασθένειες.

Προετοιμασία:
Βρείτε κάποιο βότανο Αλόη ( Aloe Vera ), όχι μεγαλύτερο των 5 ετών ή μικρότερο από ένα έτος και δεν το νερό για 5 μέρες, χρησιμοποιήστε 300 γρ φρέσκα φύλλα, σε ένα ηλεκτρικό μίξερ, προσθέτουμε 250g ραδίκια (Cichorium intybus L), 400 g μέλι , 700 ml φυσικό κόκκινο κρασί και 500 ml καθαρής αλκοόλης.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σφραγίζουμε το μίγμα σε ένα σκοτεινό μπουκάλι? τοποθετούμε το μπουκάλι σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος και αφήστε το να ξεκουραστεί για 5 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αδειάστε όσο χρειάζεστε για μια εβδομάδα και το υπόλοιπο αφήστε το ξανά σε ένα σκοτεινό, δροσερό μέρος.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Στις πρώτες 5 ημέρες λάβετε ένα κουταλάκι του γλυκού, 3 φορές την ημέρα, πριν από κάθε γεύμα, καθώς και στις επόμενες 3 ημέρες λαμβάνουν ένα κουταλάκι – 3 φορές την ημέρα, αλλά μία ώρα πριν από τα γεύματα σας. Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα, όχι περισσότερο από δύο μήνες σε ένα χρόνο.

Προσοχή

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Πηγή

Παίρνει το Λιποζάν και ξεκινάει να το απλώνει στα Μαλλιά της. Το Αποτέλεσμα; Θα σας Εκπλήξει!

Δες αν έχεις ορμονολογικές διαταραχές τσεκάροντας τα παρακάτω συμπτώματα