in

Μοναδική μέθοδος για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα σε 12 ημέρες!

Εξαιρετικά απλή θεραπεία που μπορείτε να φτιάξετε μόνο με σταφύλια και να την εφαρμόσετε είτε στο σπίτι είτε στη παραλία. Είναι γνωστό πως μεγάλο μέρος της ενοχλητικής κυτταρίτιδας οφείλεται σε κατακράτηση υγρών. Το σταφύλι θα εντοπίσει τα σημεία της κατακράτησης και θα αποβάλει υγρά και άλατα λειαίνοντας τα “προβληματικά” σημεία. Σε συνδυασμό με την κατανάλωση 1/2 λίτρου κάθε πρωί και 1 1/2 λίτρου κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας βοηθάτε τον οργανισμό σας να αποβάλλει την κυτταρίτιδα άμεσα.

Συνταγή:

  • Ζουπάμε σταφύλια με τα χέρια μας ή στο γουδί, ή αλλιώς τα χτυπάμε στο μίξερ.
  • Παίρνουμε τον πηκτό χυμό και τον τοποθετούμε σε ένα πλαστικό μπουκαλάκι και κατόπιν στη κατάψυξη.
  • Αφού παγώσει ο χυμός, βγάζουμε το μπουκαλάκι από την κατάψυξη και κάνουμε μικρές τρυπούλες στο μπουκαλάκι ώστε καθώς λιώνει μετά να βγαίνει ο χυμός σιγά σιγά από αυτές τις τρυπούλες.

Με το μπουκαλάκι κάνουμε κυκλικές κινήσεις μασάζ στη κοιλιά στους γλουτούς, στα πόδια και στα μπράστα καθώς ο αντιοξειδωτικός χυμός βγαίνει από τις τρυπούλες του μπουκαλιού. 

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να φτιάξετε μια κρέμα scrub απολέπισης με δύο υλικά.

  • Θαλασσινό χοντρό αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Κάνετε μασάζ με τον ίδιο τρόπο στα σημεία που σας ενδιαφέρουν περισσότερο πριν την εφαρμογή του χυμού από σταφύλια. Αυτό το pilling ουσιαστικά διώχνει τα νεκρά κύτταρα, ανοίγει του πόρους και βοηθά στη κυκλοφορία του αίματος ώστε μετά να απορροφηθεί καλύτερα ο χυμός και να λειτουργήσουν τα ευεργετικά του στοιχεία πιο γρήγορα. Εφαρμόστε αυτές τις απλές συμβουλές καθημερινά για 12 ημέρες και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

12 πρωτότυπες ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια

Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του «The Voice»