in

Μπάνια… τέλος! Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στη χώρα! Δείτε πότε και που θα χτυπήσει με βροχές και καταιγίδες

Από την Τρίτη προβλέπονται τοπικές καταιγίδες το απόγευμα στα βόρεια και πιθανόν στα κεντρικά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία έως 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και έως 35 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 38 και πιθανόν τοπικά έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Την Τέταρτη (03-08) στα βόρεια νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αρχικά αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα ανατολικά 6 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή σταδιακή πτώση κυρίως στα δυτικά ,τα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη (04-08) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις ,στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πηγή:  diaforetiko.gr

Mία γενιά από ηλίθιους; – Εξαιρετικό άρθρο ενός 14χρονου νέου που όλοι πρέπει να διαβάσουν

Ο νεαρός ξέχασε για κακή του τύχη ανοιχτό το Facebook και δείτε τι ακολούθησε!