in

Μπουλντόζες, ΜΑΤ και Εισαγγελέας στην πόρτα του … Πάνου Κιάμου! (photos)

Σε λίγες ώρες ο λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος θα κάνει πρεμιέρα στο νέο χώρο που ετοιμάστηκε ειδικά γι’ αυτόν στον παλιό «Ειρηνικό» της Βούλας με την ονομασία MUST.

Κι ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται να κατακλίσει απόψε το MUST από το πρωί επικρατεί ένταση στον περιβάλλοντα χώρο του μαγαζιού, με μπουλντόζες, γερανούς, δυνάμεις της αστυνομίας και παρουσία εισαγγελέα.

Στην μια πλευρά είναι ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο δήμαρχος κ Γρηγόρης Κωνσταντέλος και στην άλλη ο επιχειρηματικός όμιλος Κουτρουλία που έχει επινοικιάσει τα τελευταία χρόνια τον χώρο από τον ΕΟΤ.

Όπως αναφέρει στο parapolitika.gr ο δήμαρχος παρά την έγκριση από τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αττικής και την άδεια από την πολεοδομία για δημιουργία πάρκου κηποτεχνίας μπροστά ακριβώς από την είσοδο του Ειρηνικού, οι επιχειρηματίες φρόντισαν να σταθμεύσουν οχήματα βαρέου τύπου και ΙΧ χωρίς πινακίδες στον προαύλιο χώρο που θα γίνονταν οι εργασίες ώστε να μην μπορούν να υλοποιηθούν και ο χώρος να λειτουργήσει απόψε ως παράνομο πάρκινγκ στα εγκαίνια του MUST.

Μάλιστα ο δήμαρχος ενημέρωσε εγγράφως τον εισαγγελέα πρωτοδικών κ. Ζαγοραίο ότι πέραν του αποκλεισμού του χώρου, το νυχτερινό κέντρο δε φέρει άδεια λειτουργίας και πυρασφάλειας.

img_1274 img_1276

Δήλωση Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλου:
« Η περίοδος που ο κάθε επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή μας, επέβαλε του όρους του, πέρασε ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες απαιτούν νομιμότητα και διαφάνεια παντού και ο δήμος την επιβάλει στο όνομα τους και για λογαριασμό τους.

Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους ανεξάρτητα του πόσο ισχυροί είναι οι προστάτες των επιχειρηματιών της νύχτας μέσα στον κρατικό μηχανισμό αλλά και στο πολιτικό στερέωμα. Τα ψέματα τελείωσαν. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να μη λειτουργήσουν παράνομα μουζουκομάγαζα στην πόλη μας».

Ο όμιλος των κκ Κουτρουλιά ανταπαντούν:

«Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΑΕ είναι μια απολύτως νόμιμη επιχείρηση και δίνει εργασία σε 150 άτομα σε αποχές κρίσεις. Οφείλουμε να στηρίζουμε όλοι αυτή την προσπάθεια».

Παρακάτω βλέπετε αεροφωτογραφία που δείχνει πώς αποκλείστηκε η περιοχή με οχήματα βαρέως τύπου και ΙΧ:

img_1651

Σε 12 Δευτερόλεπτα ΑΥΤΟ το μωρό θα σας κάνει να Γελάτε Υστερικά!!! Δεν θα Αντέξετε!

Έχετε Αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η Εγκοπή κάτω από τις Κούπες σας; Ο Λόγος είναι πιο απλός από ότι Νομίζετε!