in

ΝΕΑ «πυρά» Θεοφάνους για τα κατεβασμένα παντελόνια: «Ιάν και Νωαίνα είναι εκτός ορίων»!

Ούτε στον παίκτη της ομάδας του, τον Ίαν, δεν χάρισε κάστανα ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ότι, τόσο εκείνος, όσο και η Νωαίνα, κατέβασαν τα παντελόνια τους κατά τη διάρκεια του «X Factor», το βράδυ της Τρίτης!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η Νωαίνα, η οποία αποχώρησε, έδειξε τα οπίσθιά της την  ώρα που βρισκόταν στο green room, ενώ ο Ίαν κατέβασε το παντελόνι του κι έμεινε με το εσώρουχο.

«Είχα μαζί μου την πρώτη μου κόρη, που είναι 10 χρονών, η οποία σοκαρίστηκε!», αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους, στην εκπομπή «ΦΜ Live», προσθέτοντας ότι τον απασχολεί ιδιαίτερα το γεγονός πως το talent show παρακολουθούν και πολλά παιδιά.

Παράλληλα, ο συνθέτης – κριτής καυτηρίασε τη στάση των δύο παικτών, αναφέροντας: «για μένα πέρασαν τα όρια και οι δύο. Και τα δύο παιδιά είναι εκτός ορίων! Αν είσαι καλλιτέχνης καν’ το στη σκηνή, όπως η Λέιντι Γκάγκα, η Μαντόνα και άλλοι… Δεν μπορείς, όμως, να έρχεσαι σε ένα τέτοιο show, όπου η παραγωγή, από την αρχή, έχει δείξει ότι δεν θέλει αυτά τα πράγματα. Από θέση το έκανε ο ΣΚΑΙ αυτό, να μην θέλει πράγματα που θυμίζουν τα παλιότερα. Ήρθε ένα κορίτσι και είπε ότι το μουστάκι το έχει για να θυμίζει τον μπαμπά της και μετά πήγε και το έβαλε εκεί που το έβαλε. Εγώ θα το σχολιάσω αυτό; Καν’ το εσύ!».

Θυμάστε τους Γονείς-Τέρατα που άφησαν το παιδί τους Νηστικό μέχρι θανάτου; ΑΥΤΗ είναι η Τιμωρία τους…

Κατέβασε και ο Ίαν Στρατής το παντελόνι του! Σoκ η Αραβανή! Το στιγμιότυπο που δεν πρόσεξε κανείς!