in

Ντροπή Θοδωρή! Η ακατάλληλη λέξη με την οποία αποκαλεί ο Μαραντίνης τη Σίσσυ Χρηστίδου (Βίντεο)

Τα είπε όλα! Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα»  μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την προσωπική του ζωή και το γάμο του με το «X-Factor».

«Ένιωσα ότι ήταν καλή στιγμή για μένα για να το κάνω, γιατί προτάσεις για να κάνω τηλεοπτικά πράγματα είχα πολλές, αλλά σε σχέση με τις δικές μου υποχρεώσεις και τη δική μου στιγμή, δεν τις είχα προχωρήσει. Φέτος, ένιωσα ότι ήταν κάτι καλό. Μου άρεσε όλη η ομάδα πολύ, βοήθησε όλο αυτό και οι συντελεστές. Θεωρώ ότι ίσως γι αυτό να βγήκε κάτι που οι άλλοι δεν το περιμέναν, γιατί ήταν η στιγμή μου. Από ότι ξέρω συνεχίζουμε και στο δεύτερο, έχουμε μιλήσει με τον ΣΚΑΙ, θα γίνει τη δεύτερη σεζόν ουσιαστικά, την ίδια εποχή περίπου που έγινε και πέρυσι. Και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε…», είπε ο frontman των Onirama για το «Χ-Factor».

Όσο για το ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι; «Στα νέα ζευγάρια οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι», σημειώνοντας ότι στο σπίτι τους «δεν σφουγγαρίζει κανείς από τους δυο μας! Δεν προλαβαίνει κανείς. Σκούπισμα όμως κάνουμε κάπου – κάπου».

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει την ατάκα της κρεβατομουρμούρας που ακούει πιο συχνά από τη Σίσσυ. «Γενικά η ατάκα η δική της είναι ‘γιατί άργησες πάλι;’ Γιατί με το χρόνο δεν έχω καμία μα καμία επαφή. Και η δικιά μου είναι ακατάλληλη… Δείτε ποια στο βίντεο που ακολουθεί.

youweekly.gr

Θα σκάσει ο Λιάγκας! H Σκορδά τα πέταξε όλα και έμεινε με το κομπινεζόν

Μάθημα ζωής! Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου on camera μετά την απώλεια του τρίτου της μωρού (Βίντεο)