in

Ξεσπά ο Μπραντ Πιτ για την Αντζελίνα Τζολί: «Ήταν τρελή και…»

Έξαλλος δηλώνει ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί και κάθε άλλο παρα φιλικό δεν θα βγει εν τέλει το διαζύγιο.

Μετά απο δήλωση της Αντζελίνας ότι ο Μπραντ είναι ένας κακός πατέρας με θέματα αλκοολισμού, ο τελευταίος βγάζει καπνούς απο παντού ενώ υπάρχουν και πηγές που κατηγορούν την Άντζι ότι έχει ξεφύγει και ότι έστησε ολόκληρη πλεκτάνη και επινόησε όλη την ιστορία με την Κοτιγιάρ.

Σύμφωνα πάλι με δημοσιεύματα πολλοί υποστηρίζουν ότι η ιστορία με την Κοτιγιάρ ακουμπά την πραγματικότητα καθώς ο Μπραντ έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν ότι έχει μια μικρή αδυναμία στις συμπρωταγωνιστριές του και όπως είναι γνωστο η Κοτιγιάρ ήταν συμπρωταγωνιστριά του στην ταινία «Allied».
Μαχαίρια πέφτουν ανάμεσα τους καθώς η Τζολί κατηγορεί τον Μπραντ για χρήση μαριχουάνας και αλκοόλ και εκείνος με την σειρά του την χαρακτηρίζει ως «επικίνδυνα ανισόρροπη» για τα παιδιά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στο προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει αναφέρεται ρητά ότι κατα τη διάρκεια του γάμου αν υπάρξει περιστατικό απιστίας από την πλευρά του Μπραντ η Αντζελίνα θα είχε την αποκλειστική κηδεμονία των εξι παιδιών τους, κάτι που τώρα η ίδια διεκδικεί αφού παραιτήθηκε από κάθε θέμα διατροφής

youweekly.gr

Τη βάψαμε: Δείτε τι θα συμβεί σε όσους συμμετείχαν στους ψεύτικους διαγωνισμούς Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλου!

Μίνας Αρναούτη: Η χυδαία ανάρτηση που προκάλεσε σάλο