in

Οικογένεια και φίλοι δεν πήγαν στο γάμο τους και η νύφη απάντησε με αυτόν τον τρόπο

Παντρεύτηκαν μόνο με δέκα καλεσμένους

Είχαν προγραμματίσει έναν όμορφο γάμο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με περίπου 300 συγγενείς και φίλους, πυροτεχνήματα και ακόμη και λιμουζίνα.

Αλλά η Zhou Tian και ο σύζυγός της καταστράφηκαν όταν πλημμύρες έπληξαν την περιοχή, αφήνοντας σχεδόν όλους τους καλεσμένους στο σπίτι τους. Το ζευγάρι κατέληξε να παντρευτεί μπροστά σε 10 καλεσμένους χωρίς ιδιαίτερη επισημότητα. Ωστόσο, παρά την άσχημη κατάσταση, η νύφη εμφανίστηκε χαρούμενη με το γάμο. «Όσο σε έχω, είμαι χαρούμενη», είπε.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook έγραψε: «Αν δεν υπήρχε κανένας καλεσμένος, ούτε λιμουζίνα, ούτε πυροτεχνήματα, και καμία μουσική, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Όσο έχω εσένα είμαι ευτυχισμένη».

Το ζευγάρι από την κεντρική επαρχία της Κίνας ετοίμαζε για μήνες τη μεγάλη μέρα η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Αλλά είχαν την ατυχία να παγιδευτούν σε μία από τις χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων δεκαετιών, η οποία άφησε την πατρίδα τους «παράλυτη».

Η πόλη -και μάλιστα μεγάλο μέρος της κεντρικής περιοχής της Κίνας- επλήγη από 442 χιλιοστά βροχόπτωσης σε μόλις 8 ώρες τη νύχτα πριν από το γάμο του ζευγαριού. Αυτό άφησε το μεγαλύτερο μέρος των καλεσμένων και τους συγγενείς του ζευγαριού χωρίς μέσο μεταφοράς για να πάνε στο γάμο.

Λίγη ώρα πριν το γάμο, η νύφη έμαθε τα δυσάρεστα νέα: Αφενός ότι οι καλεσμένοι δεν μπορούν να πάνε στο ξενοδοχείο, αφετέρου ότι η λιμουζίνα δεν μπορούσε να την πάρει, γιατί οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει. Η σοκαρισμένη, όμως, νύφη αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να χαλάσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Η ίδια φυσικά δεν κράτησε κακία σε κανέναν καλεσμένο αφού ήταν αδύνατο να πάνε στο γάμο της, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι μια τέτοια σημαντική μέρα δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα αγαπημένο και ερωτευμένο.

ArticleImage_234500-jpg ArticleImage_234501-jpg ArticleImage_234502-jpg

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Η Τεράστια Αλλαγή της Αρετής Κοσμίδου Μας Άφησε με το Στόμα Ανοιχτό!

Το Mega δεν κλείνει αλλά…. αλλάζει όνομα – Πώς θα λέγεται