in

Οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη αγκαλιά με τον μπαμπά τους

Μπορεί ως ζευγάρι να έχουν αρκετά χρόνια χωρισμένοι (περίπου εφτά), ωστόσο για τα παιδιά τους παραμένουν πάντα δύο καλοί φίλοι.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, οι οποίοι, μπορεί να μην είναι πια κάτω από τη ίδια στέγη, αλλά είναι πάντα μαζί σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους. Πρόσφατα είδαμε σε φωτογραφία, που κοινοποίησε ο Γιάννης Λάτσιος τον ίδιο μαζί με το γιο του Άγγελο, να απολάμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Κι έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που πραγματικά είναι σχεδόν ίδιοι.

Κι ενώ οι διακοπές τελειώνουν και είμαστε λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ήρθε η ώρα και οι μεγάλες κόρες της Ελένης Μενεγάκη να απολαύσουν λίγες διακοπές με τον μπαμπά τους. Και η φωτογραφία, που κοινοποίησε ο Γιάννης Λάτσιος, είναι πραγματικά όλα τα λεφτά. Γιατί είναι όμορφο να βλέπεις σε μία λήψη πατέρα με γιο αγκαλιά, όμως να τον βλέπεις μαζί με τις κόρες του έχει μία ιδιαίτερη χάρη.

Δες τη φωτογραφία που κοινοποίησε ο Γιάννης Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε πλήθος like και σχολίων.

files

Αισθησιακή Μενεγάκη – Χαϊδευόταν και σήκωνε τη φούστα της on air

Κατάθεση-φωτιά! Η αδελφή του Λάτσιου δίνει στεγνά την Ελένη Μενεγάκη – Στη φόρα τα ψέματα της παρουσιάστριας!