in

Οι 5 κορυφαίες συμβουλές του γιατρού για υπέροχο σεχ

Η Δρ Πίξι ΜακΚέννα δίνει πέντε βασικές σεχουαλικές συμβουλές σε άντρες και γυναίκες, δίνοντας κυρίως έμφαση στους κινδύνους της σεχουαλικής επαφής χωρίς προφύλαξη.
Οι συμβουλές της ειδικού

1. Μην αμελείτε σημάδια στυτικής δυσλειτουργίας

Οι άντρες συχνά ντρέπονται να μιλήσουν για τυχόν προβλήματα στύσης που αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, η στυτική δυσλειτουργία είναι συχνά ένδειξη για υποκείμενη διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος.

2. Κάντε εξετάσεις εάν πράξατε ριψοκίνδυνα

Η απουσία συμπτωμάτων δεν σημαίνει απουσία ασθένειας. Μερικά από τα πιο κοινά σεχουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως τα κονδυλώματα και ο έρπης των γεννητικών οργάνων, μπορεί να μην εμφανίσουν ποτέ συμπτώματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μεταδοθούν σε έναν επόμενο σεχουαλικό σύντροφο. Ριψοκίνδυνες συμπεριφορές, όπως το σεχ χωρίς προφυλακτικό, πρέπει να συνοδεύονται από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

3. Χειριστείτε το προφυλακτικό με προσοχή

Η έκθεση του προφυλακτικού στο φως του ήλιου, η αυξημένη πίεση και η υψηλή θερμοκρασία όταν βρίσκεται στην τσέπη του παντελονιού μπορεί να το καταστρέψουν. Φροντίστε να κοιτάτε την ημερομηνία λήξης πριν το χρησιμοποιήσετε και ανοίγετε τη συσκευασία πάντα με το χέρι και όχι με τα δόντια.

4. Αποφύγετε τη «μέθοδο της έγκαιρης απόσυρσης»

Η έγκαιρη απομάκρυνση του άντρα πριν την εκσπερμάτιση δεν εξασφαλίζει μηδενικό κίνδυνο εγκυμοσύνης και μετάδοσης κάποιου σεχουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος.

5. Προσοχή και στο στοματικό σεχ

Η χρήση προφυλακτικού κατά το στοματικό σεχ είναι δυστυχώς εξαιρετικά σπάνια αλλά εξίσου απαραίτητη με τη χρήση κατά την κολπική διείσδυση. Τα χλαμύδια, η γονόρροια, η ηπατίτιδα και η σύφιλη είναι μερικά από τα σεχουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορούν να μεταδοθούν με το στοματικό σεχ.

Πηγή

Μάσκα προσώπου ιδανική για λιπαρές και με τάση για ακμή επιδερμίδες

Αυχενικό σύνδρομο: Μια απλή άσκηση που θα σας σώσει! (βίντεο)