in

Οι 9 Θαυματουργές Χρήσεις της Ασπιρίνης που Σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζεις!

Δείτε παρακάτω τις 9 φαρμακευτικές και μη, χρήσεις ″έκπληξη″ της ασπιρίνης:

1. Θεραπεία για τα τσιμπήματα των εντόμων : Διαλύστε μία ασπιρίνη σε νερό και ψεκάστε το παραπάνω μείγμα στο σημείο που είναι το τσίμπημα κουνουπιού ή μέλισσας. Αφήστε το διάλυμα για μερικά λεπτά μέχρι η φαγούρα και ο ερεθισμός να υποχωρήσουν.

2. Λευκαντικό για τα χέρια : Για να απαλλαγείτε από τους κίτρινους λεκέδες του τσιγάρου ή τις καφές κηλίδες στα χέρια, σπάστε 2-3 δισκία και αναμείξτε τα με λεμόνι. Απλώστε στους αντιαισθητικούς λεκέδες που υπάρχουν στις άκρες των δακτύλων, επαναλάβετε σε τακτά χρονικά διαστήματα και γρήγορα θα εξαφανιστούν.

3. Θεραπεία ακμής : Σπάστε δύο-τρία δισκία και αναμείξτε τα με μικρή ποσότητα νερού. Απλώστε το μείγμα στα σπυράκια, αφήστε 2-3 λεπτά και ξεπλύνετε. Τα σπυράκια θα ξεραθούν και θα εξαφανιστούν γρηγορότερα.

4. Αντί-μυκητιασικό βελτιωτικό εδάφους: Για να καταπολεμήσετε τους μύκητες του εδάφους και τα ζιζάνια, διαλύστε ένα δισκίο ασπιρίνης σε 1 λίτρο νερό, και βρέχετε ανά τακτά διαστήματα το χώμα σε κήπο ή γλάστρες. Προσοχή: Μην χρησιμοποιήσετε παραπάνω ασπιρίνες γιατί θα βλάψετε τα φυτά σας.

5. Φυσικό αντιπιτυριδικό σαμπουάν: Για να απομακρύνετε τις νιφάδες και τη φαγούρα, ανακατέψτε μία χούφτα σαμπουάν με 2 θρυμματισμένα δισκία ασπιρίνης. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για περίπου δύο λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και λουστείτε με το σαμπουάν μόνο άλλη μία φορά. Η πιτυρίδα σιγά-σιγά θα εξαφανιστεί.

6. Απολεπιστικό δέρματος : Δημιουργήστε ένα μείγμα νερού και ασπιρίνης και τρίψτε το πρόσωπο ή το σώμα σας 1 φορά την εβδομάδα, όπως θα κάνατε και με ένα συμβατικό απολεπιστικό.

7. Συντηρητικό λουλουδιών : Εάν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των λουλουδιών στο βάζο, ρίξτε μία ασπιρίνη στο νερό τους και αυτά θα διατηρηθούν για περισσότερες μέρες φρέσκα.

8. Καθαριστικό λεκέδων στα υφάσματα. Διαλύστε δυο ασπιρίνες σε λίγο νερό και απλώστε το μείγμα πάνω στο λεκέ. Αφήστε για λίγη ώρα και στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο κανονικά.

9. Μάσκα για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αν έχετε βαμμένα ξανθά μαλλιά και κολυμπάτε σε πισίνα, το χλώριο επηρεάζει το χρώμα. Για να διορθώσετε την κατάσταση, ανακατέψτε 8 δισκία ασπιρίνη με νερό και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά. Αφήστε για 10 λεπτά πριν ξεβγάλετε.

Πηγή

Πως θα βγάλετε τ φρύδια σας χωρίς τσιμπιδάκι σε 5 λεπτά. Καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Και ναι, είναι επίσημο: Οι άνθρωποι που πατάνε αναβολή στο ξυπνητήρι είναι περισσότερο έξυπνοι