in

Ο γιος τους πέθανε παίζοντας στο χώμα! Όταν επέστρεψαν να πάρουν τα ρούχα για την κηδεία του, βρήκαν κάτι το ανεξήγητο…

Σύμφωνα με την μάνα του Leland Shoemake, του άρεσε πάρα πού να παίζει στο χώμα. Δυστυχώς όμως πιστεύουν οτί αυτό είναι που του κόστισε τη ζωή του. Οπως αναφέρεται, το 6 χρονών αγοράκι πάλεβε να επιβιώσει αφού μία αμοιβάδα με το όνομα Balamuthia mandrillaris μπήκε στο σώμα του και δημιούργησε λοίμωξη που προξένησε οίδημα στον εγκέφαλό του.

Αν και οι γιατροί δεν είναι σίγουροι για το πώς κατάφερε η αμοιβάδα να έρθει σε επαφή με το μικρό αγοράκι, αφού η αμοιβάδα αυτή φέρεται να μπαίνει στο σώμα όταν χώμα που την περιέχει έρχεται σε επαφή με πληγές και κοψίματα ή όταν σκόνη που περιέχει αυτή την αμοιβάδα μπει στο στώμα ή στα πνευμόνια.

Οι γονείς του μικρού Leland κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν του ανέβηκε ο πυρετός και άρχισε να έχει πονοκεφάλους, εμετό, διάρροια. Τελικά, η μητέρα του παρατήρησε ότι τα μάτια του είχαν θολώσει και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθού σε τίποτα.

Λίγες μέρες  αργότερα αφού προσκομίστηκε στο νοσοκομείο της Ατλάντα, υπέκυψε στη λοίμωξη.

Today sweet Leland went to be with the Lord. He fought so hard, but ultimately the sickness was too much for his body to…

Posted by Prayers for Leland on Friday, September 25, 2015

Οι γονείς του μικρού παιδιού γύρισαν σπίτι για να κάνουν τις ετοιμασίες για τη κηδεία και να αποφασίσουν με τι ρούχα θα τον ετοιμάσουν για την τελευταία του κατοικία.

Εκεί είδαν ένα σημείωμα στο τραπέζι του σαλονιού.

This is Amber. This will be my only post on here for awhile. I was over protective of Leland and tried my best to keep…

Posted by Prayers for Leland on Monday, September 28, 2015

Δεν είχαν ιδέα ποιος το έγραψε ή πώς βρέθηκε εκεί αλλά θα τους θυμίζει για πάντα πως ο μικρός τους άγγελος θα είναι για πάντα μαζί τους.

Ηταν το φως στις ζωές μας και το κέντρο αυτής της οικογένειας, γράφει η μητέρα του στο Facebook. » Μετράω τις μέρες μέχρι να ξαναδώ το γλυκό του πρόσωπο και να ξανακούσω τη γλυκεία φωνή του.»

Πηγή

Το πίνετε με ΑΔΕΙΟ στομάχι ΓΙΑ μια εβδομάδα – Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ θα σας ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ!

Πλένετε τα μαλλιά σας εντελώς λάθος! Να ποιος είναι ο σωστός τρόπος!