in

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού έγιναν γονείς – Δείτε το νεογέννητο

Το πέμπτο παιδί για τον ηθοποιό – Ο τοκετός εξελίχθηκε ομαλότατα

Γονείς έγιναν σήμερα το μεσημέρι ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, με βάρος 3 κιλά και 330 γραμμάρια! Ο μικρούλης γεννήθηκε με καισαρική τομή, κάνοντας τους γονείς του να πλέουν σε πελέγη ευτυχίας. Η Αλίκη Κατσαβού είχε σήμερα προγραμματισμένο ραντεβού στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ με τον γυναικολόγο της, Μηνά Μαστρομηνά, για να φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τοκετός εξελίχθηκε ομαλότατα και αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πέμπτο παιδί του Κώστα Βουτσά.

O Κώστας Βουτσάς με τις κόρες του καμαρώνει το νεογέννητο γιο του

1

Δείτε το μικρούλη με τις ετεροθαλείς αδερφές του Σάντρα και Θεοδώρα. Να τους ζήσει!

2

Σε συνέντευξη του ο ηθοποιός είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τα παιδιά του και την αγωνία που έχει με τον ερχομό του νέου μέλους.

«Έχω τρεις κόρες και τον Άνθιμο Ανανιάδη που τον μεγάλωσα από 4 ετών. Αλλά τώρα θα έχω έναν δικό μου γιο, που θα λέγεται Φοίβος Βουτσάς, και τον περιμένω πώς και πώς», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Σε όλα τα παιδιά μου ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θα είμαι εκεί για να το δω να βγαίνει και να το κρατήσω αμέσως στην αγκαλιά μου. Θέλω να ζήσω όλη τη γέννα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις ένα παιδί να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του. Το λέω και ανατριχιάζω».

Τέλος όσον αφορά την επιθυμία του για την απόκτηση κι άλλου παιδιού, ο Κώστας Βουτσάς είχε εξομολογηθεί στο Secret: «Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε».

voutsas-katsavou-prova-gamou-ok3

Εκπληκτικό! Αυτός είναι ο Graham, o άνθρωπος που μπορεί να επιβιώσει από κάθε τροχαίο δυστύχημα! (photos)

Δείτε την προφητεία του Παΐσιου που δίνει λύση στην κατάσταση που ζούμε και Θα ανατριχιάσετε!