in

Ο Λαιμός του έσπασε και το Νωτιαίο υγρό χύθηκε Παντού. Είχαν χάσει κάθε Ελπίδα, όταν έγινε το Αδιανόητο…

Πρόσφατα, ένα συννεφιασμένο απόγευμα ο 4χρονος Killian Gonzalez γιόρταζε τα γενέθλια του μαζί με συγγενείς και φίλους στο Idaho. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και η καλύτερη στιγμή της βραδιάς όταν ο Killian πήρε δώρο έναν δεινόσαυρο που ήθελε εδώ και καιρό.
Όλοι πέρασαν υπέροχα, ειδικά ο Killian.

Όταν ήρθε η ώρα να γυρίσουν στο σπίτι τους στη Nevada, τα σύννεφα είχαν πυκνώσει και φαινόταν ότι ερχόταν καταιγίδα.

3365

Η μαμά του Killian, Brandy, οδηγούσε με σιγουριά όταν άρχισε να βρέχει πολύ. Τα πράγματα χειροτέρεψαν σύντομα, καθώς οι δρόμοι άρχισαν να γλιστράνε και δεν μπορούσε να οδηγήσει καλά. Σε μια στιγμή, η Brandy έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε ένα όχημα.

Το θέαμα ήταν φρικιαστικό: η Brandy είχε σπασμένα χέρια και πόδια, ήταν ακόμα ζωντανή, αλλά βρισκόταν παγιδευμένη κάτω από το αυτοκίνητο. Στην πίσω θέση καθόταν ο γιος της, με το κεφάλι ριγμένο στα πόδια του, από το απότομο σταμάτημα. Ήταν ακίνητος με τα μάτια κλειστά.

Η Brandy φοβήθηκε για το χειρότερο και μάζεψε όλη την δύναμη της για να φωνάξει το όνομα του ξανά και ξανά. Τελικά της απάντησε “μαμά”.

419

Στο μεταξύ, η Leah και ο Joel Woodward ταξίδευαν από τον ίδιο δρόμο και βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα. Βγήκαν από το αυτοκίνητο τους και έτρεξαν να βοηθήσουν τον Killian και την Brandy. Καθώς πλησίαζαν, άκουσαν τον Killian να φωνάζει και είδαν την Brandy παγιδευμένη μέσα.

Τα χέρια της ήταν σπασμένα και δεν μπορούσε να ανοίξει το παράθυρο για να μπουν μέσα οι Woodward να την βοηθήσουν. Ο Joel είναι αστυνομικός και είναι προετοιμασμένος για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου. Η Leah μπήκε στο πίσω μέρος και έβγαλε τον Killian ο οποίος πονούσε πολύ.

Η Leah παρατήρησε ένα ροζ υγρό σαν τζελ – πιθανόν το νωτιαίο υγρό – πάνω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, κάτι που σήμαινε ότι ο Killian είχε τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική στήλη. Σήκωσε το κεφάλι του και το κράτησε στην θέση του μέχρι να έρθουν οι διασώστες.

519Προσπάθησε να τον κρατήσει ήρεμο και ξύπνιο, μιλώντας του για το πάρτι του. Αλλά ο Killian έχανε γρήγορα της αισθήσεις του, λέγοντας “Δεν πονάω πια, έχω τελειώσει”. Μετά από 30 λεπτά, έφτασε ένα ελικόπτερο. Έβαλαν στο κεφάλι του Killian κολάρο για να το κρατά σταθερό και τον μετέφεραν μαζί με την μητέρα του στο νοσοκομείο.

6266

Ευτυχώς, στην περίπτωση του Killian οι γιατροί μπόρεσαν να δράσουν γρήγορα και να σώσουν το αγοράκι. Χάρη στην Leah το αγόρι είναι ακόμη ζωντανό. Αν βρεθείτε μπροστά σε κάποιον που έχει τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική στήλη, κρατήστε το κεφάλι του σε σταθερή θέση.

Αυτό ήταν που έσωσε την ζωή του Killian. Αυτή τη βδομάδα ο Killian πήρε εξιτήριο και αναρρώνει πλέον στο σπίτι. Έχει δημιουργηθεί μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων από την οικογένεια του προκειμένου να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα.

Credit: hefty.co

Βράσε μπανάνες, πιες το ζουμί και πέσε για ύπνο! Μόλις δεις τι θα συμβεί θα το κάνεις κάθε μέρα!

Koνδυλώματα: 4 αλήθειες που πρέπει να ξέρετε γι’ αυτόν τον ιό